Surpriza uriasa in Giulesti

Duminica, 06 Mai 2012, ora 23:25
4367 citiri
Surpriza uriasa in Giulesti

Surpriza uriasa in Giulesti, acolo unde Rapidul s-a impiedicat de FCM Targu Mures, in etapa 30 din Liga 1. Oaspetii au reusit sa smulga un egal, 1-1, cu un gol marcat in minutul 94.

Baietii lui Lucescu cel mic au inceput meciul de acasa cu gandul doar la victorie, singura sansa pentru ei de a ramane in lupta pentru titlu. Dupa un prim sut al lui Florin Dan, retinut cu ceva emotii de Coman, gazdele s-au instalat la carma jocului.

Romica Surdu, Felipe Teixeira si Herea au fost oamenii care au ratat cele mai mari ocazii ale rapidistilor din prima parte.

Arbitrul Robert Dumitru i-a eliminat, la pauza, pe Constantin Zotta si Razvan Lucescu dupa ce oficialii gazdelor i-au reprosat violent maniera in care a condus partida.

In cea de-a doua repriza tot rapidistii au fost mai periculosi, Deac fiind autorul celei mai mari ratari. Mijlocasul imprumutat de la Schalke a trimis frumos peste Balauru, insa Cordos a respins de pe linia portii. Jucatorii lui Lucescu au protestat, solicitand validarea golului, insa reluarile au aratat ca arbitrul a luat decizia corecta.

Daniel Pancu a deschis scorul abia in minutul 82, veteranul atacant marcand cu un sut din prima, la coltul lung. In prelungiri, Deac a fost eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben pentru trageri de timp.

Tot in prelungiri, Ljubojevici a detonat bomba, marcand pentru un incredibil 1-1 in minutul 94. In urma acestei remize, Rapidul a iesit practic din lupta pentru titlu, giulestenii aflandu-se la 5 puncte in spatele liderului CFR Cluj cu 4 etape ramase de jucat din campionat.

Echipe de start:

Rapid: D. Coman - Rui Duarte, Oros Burca, Bozovici - Herea, Alexa, Teixeira - Deac, Pancu, Surdu.

Rezerve: Vitca, Ezequias, Marcos Antonio, Al. Ionita, Sburlea, M. Roman, Ad. Grigore.

Antrenor: Razvan Lucescu

FCM Tg. Mures: Balauru - D. Matei, Gugu, Cordos, Sepsi, Szilagyi - Astafei, Kirita, Fl. Dan, Bumba - Apostu.

Rezerve: Albut, Paduretu, Ljubojevici, Bujor, Sg. Bus, Ghionea, Vasilache.

Antrenor: Nelutu Sabau

Arbitru: R. Dumitru. Asistenti: A Onita, S. Stoianov

M.D.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Targu Mures surpriza Rapid, #Rapid Targu Mures rezultat, #Pancu gol Rapid, #rezultat Liga 1 , #Liga I