Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Reactia oficiala a Rapidului dupa intrarea in faliment

Marti, 14 Iunie 2016, ora 13:13
4712 citiri
Reactia oficiala a Rapidului dupa intrarea in faliment
Foto: Facebook/ FC Rapid Bucuresti

Clubul Rapid Bucuresti a reactionat oficial dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis intrarea in faliment a giulestenilor.

Prin intermediul unui comunicat de presa, rapidistii anunta ca vor ataca la Curtea de Apel decizia de luni a instantei.

In acelasi timp, oficialii de la Rapid sustin ca nu se pune problema retragerii din campionat, echipa urmand a evolua in Liga 1.

Iata comunicatul celor de la Rapid:

"Ca urmare a deciziei luate de Tribunalul Bucuresti in data de 13.06.2016, prin care se dispune intrarea in faliment a Fotbal Club Rapid Bucuresti doreste sa clarifice cateva aspecte evidentiate in mass media si nu numai.

RAPID IN FALIMENT SI IN LIGA A 4-a FALS!

Hotararea pronuntata in sedinta Tribunalului Bucuresti in data de 13.06.2016 este una intermediara, ce poate fi atacata, iar avocatii ce ne reprezinta vor inainta recursul in termenul afisat de instanta, folosind toate "armele" pentru a o anula. Avem toate motivele sa credem ca aceasta prima decizie a fost luata prea repede si este o eroare! In primul rand, clubul are aprobat un plan de reorganizare bine pus la punct (valabil pana in aprilie 2017), pe care l-a respectat si, da, putem afirma fara frica faptul ca in ceea ce priveste acest plan, suntem cu platile datoriilor la zi!

Citeste mai mult despre intrarea in faliment a Rapidului

Mai mult, FC Rapid a prezentat dovezi concrete care confirma faptul ca putem asigura bugetul necesar in anul competitional 2016-2017, iar respectarea planului de reorganizare nu va fi afectat cu nimic.

Drept urmare suntem convinsi ca Instanta Superioara va reanaliza si va reveni asupra hotararii luate pronuntand la urmatorul termen o decizie favorabila!

Cel mai important, va informam ca FC Rapid Bucuresti isi va continua activitatea fara a fi afectat de aceasta prima decizie a instantei!"

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, intrarea in faliment a Rapidului. Sentinta este executorie, insa nu si definitiva, putand fi atacata la Curtea de Apel.

M.D.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Rapid intra faliment, #Rapid faliment Liga 1, #Rapid reactie faliment , #Liga I