Manea: Zotta a condus clubul ca un dictator

Duminica, 30 Noiembrie 2008, ora 16:09
1482 citiri
Manea: Zotta a condus clubul ca un dictator

Directorul general adjunct al Rapidului, Nicolae Manea, il considera pe Constantin Zotta singurul vinovat pentru situatia tragicomica prin care trece Rapidul in acest moment si spune ca vina lui George Copos si Fathi Taher este una infima.

"Zotta este raspunzator in totalitate de tot ce se intampla la Rapid. A condus precum un dictator, eu nu am fost solicitat la niciun jucator care a fost transferat, daca merita sau daca am cunostinte despre el. Este raspunzator si pentru aducerea lui Peseiro si a tuturor jucatorilor care au venit. Nici Copos, nici Taher nu sunt vinovati in mare parte. Taher a dat bani, dar este vinovat ca a lasat la dispozitia unui singur om din club conducerea", a declarat Nicolae Manea la Sport.Ro.

Directorul general adjunct al giulestenilor si-a amintit ca nici macar nu stia numele fotbalistilor transferati si afla aceste lucruri din presa.

"Ca sa vedeti cum s-a lucrat la Rapid, am fost invitat la o emisiune si m-ati intrebat cine e Paulista. Eu habar nu aveam cine e, am zis ca e un jucator bun, dar daca ma intrebati ce joaca nu stiam ce sa zic", a povestit Manea.

Sambata, dupa victoria cu Politehnica Iasi, Constantin Zotta, a afirmat ca "unii conducatori nu isi doreau ca Rapid sa castige".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#nicolae manea, #Rapid, #constantin zotta, #scandal , #Nicolae Manea