Culisele bataii de la Rapid - Vaslui

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 14:22
2859 citiri
Culisele bataii de la Rapid - Vaslui

Marius Constantin, unul dintre jucatorii despre care s-a scris ca a fost implicat in bataia de la finalul meciului Rapid - FC Vaslui, a dezvaluit ce s-a intamplat pe tunelul care duce la vestiarele stadionului "Giulesti".

In primul rand, fundasul a precizat ca el nu a fost implicat, fiind ocupat cu testul antidoping. Chiar si asa, Constantin dezvaluie ca nu a fost vorba de o bataie, ci doar de o "imbranceala".

"In ceea ce priveste incidentul de la vestiare, nu stiu cum se face ca mereu apare numele meu in titlu, indiferent de scandal. A fost un meleu intre cele doua echipe si doar atat. Eu am fost la antidoping, cand m-am intors echipele plecasera si m-au sunat de acasa: Bai ce ai facut?, ca m-am batut, ca am facut mai stiu eu ce. Nu am fost in meleu, eu am fost la antidoping dar nu s-a lovit nimeni, nu s-a batut nimeni si nu s-a certat nimeni in vestiar! A fost o imbranceala cu cei de la Rapid dar lucrurile nu au degenerat", a spus Marius Constantin pentru Sport.ro.

Meciul tensionat dintre Rapid si FC Vaslui, din Cupa Romaniei, s-a incheiat cu o bataie intre jucatori pe culoarul care duce spre vestiare.

Scandal in Giulesti! Jucatorii s-au batut la vestiare

Vasluienii au trecut cu greu peste eliminarea din Cupa si n-au putut suporta sa-i vada pe rapidisti bucurandu-se, iar pana la incaierare a mai fost un singur pas.

Scandalul a plecat de la Wesley si de la Borjan, care au inceput sa-i injure pe rapidisti. Marius Constantin si Roman au incercat sa aplaneze scandalul, dar in meleul format s-au impartit in cele din urma si cateva lovituri.

Rapid Bucuresti s-a calificat, miercuri seara, in finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a invins formatia FC Vaslui, scor 3-2, in mansa secunda a semifinalelor. In tur, giulestenii castigasera cu 1-0.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#bataie Rapid Vaslui, #rapid vaslui cupa romaniei, #bataie jucatori rapid vaslui , #stiri Rapid