Cum slabesti cu exercitiile de aerobic

Miercuri, 22 Iulie 2009, ora 12:45
4307 citiri
Cum slabesti cu exercitiile de aerobic
Foto: Macabrefitness

Care e diferenta dintre aerobic si alte tipuri de exercitii fizice? Dar mai ales, ce te-ar motiva sa faci aerobic mai degraba decat altceva. In primul rand, slabesti mult mai rapid pentru ca iti lucrezi toate grupele de muschi.

Exista multe persoane care aleg aerobicul ca modalitate de a slabi, o alegere considerata inteleapta din multe puncte de vedere. In primul rand, este vorba despre o serie de exercitii care te fac sa te misti mai mult decat altele. Mai mult, aerobicul lucreaza toate grupele de muschi, mentinand corpul puternic si sanatos, arata PureFitnessHelp.

Miscarile insotite de muzica sunt deasemenea mult mai distractive, motiv pentru care esti motivat sa le faci mai des. Sariturile, dansul, miscarea, totul te ajuta eficient sa slabesti, arzand grasimile mai bine decat orice al tip de exercitii.

Exista insa si unele mici neajunsuri ale sesiunilor de aerobic, care ii face pe multi sa fie reticenti. In primul rand, pentru cei care nu s-au mai miscat de pe canapea de mult, aerobicul poate fi extrem de solicitant si e nevoie de o perioada de acomodare pentru a reusi sa faci fata unei astfel de sesiuni.

In plus, aerobicul in genere se face la sala, in prezenta unui antrenor, asa ca necesita mai multe resurse financiare decat miscarile obisnuite pe care le faci acasa. Mai mult, unii sunt nevoiti sa caute o perioada de timp pana cand gasesc un antrenor care sa fie pe placul lor.

Toate acestea pot insa fi trecute cu vederea daca vrei cu adevarat sa slabesti si sa ai un corp frumos: cu ajutorul aerobicului, muschii se tonifica, circulatia sangelui si oxigenarea se imbunatatesc iar talia ajunge la dimensiunea mult-visata.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#cum slabesti aerobic , #stiri Rapid