Dezastru la Rapid! Echipa se destrama dupa finala Cupei

Joi, 24 Mai 2012, ora 07:37
6750 citiri
Dezastru la Rapid! Echipa se destrama dupa finala Cupei

Dezastru la Rapid! Infrangerea suferita in finala Cupei Romaniei va duce la destramarea echipei construite de Razvan Lucescu in ultimul an!

Fostul selectioner al Romaniei este primul care pleaca, dupa cum singur a anuntat la conferinta de presa ce a urmat meciului cu Dinamo.

"Probabil ca a fost ultimul meci la Rapid. Nu e vorba de Qatar, nu stiu, nu discut altceva", a spus Lucescu.

Antrenorul va merge tocmai in Qatar, acolo unde ii va pregati pe cei de la Al-Jaish, care l-au ofertat cu mai mult timp in urma.

A urmat un nou anunt soc dupa finala de cosmar de pe National Arena. Si Daniel Pancu va pleca din Giulesti in aceasta vara, desi nu cu mult timp in urma sustinea ca il asteapta pe George Copos cu o propunere de prelungire a contractului.

"Acum s-a incheiat un ciclu la Rapid, probabil ca va fi un nou antrenor, probabil ca vor fi multi jucatori noi. 99,99% asta a fost ultimul meci al meu la Rapid. Speram sa inchei acest ciclu la Rapid cu o victorie", a explicat Pancu.

Pe langa aceste doua piese de baza, si alti jucatori se pregatesc sa spuna adio Rapidului.

Ciprian Deac va reveni in Germania, la Schalke 04, dupa ce i-a expirat imprumutul in Giulesti. Chiar daca Rapidul are optiunea de a-l achizitiona definitiv in aceasta vara, mijlocasul nici nu se gandeste sa ramana in Liga 1.

Dupa Deac vor mai pleca, foarte probabil, jucatorii adusi de Lucescu cel mic in urma cu un an. Oros, Alexa, Teixeira si Surdu aveau intelegeri pe un sezon, cu optiuni de prelungire, insa cum antrenorul pentru care au semnat cu Rapid pleaca, vor pleca si ei.

Alaturi de acestia, Rui Duarte a anuntat deja ca nu vrea sa isi prelungeasca intelegerea.

Ar fi nu mai putin de 7 fotbalisti de baza care ar renunta la echipa din Giulesti in perioada urmatoare, lasandu-l pe patronul George Copos intr-o situatie mai mult decat delicata.

Rapid a pierdut finala Cupei Romaniei, trupa lui Lucescu fiind invinsa pe National Arena de Dinamo, scor 1-0.

M.D.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Rapid destrama, #jucatori pleaca Rapid, #Lucescu demisie Rapid, #Rapid Dinamo rezultat , #stiri Rapid