Idei de succes: Infiintarea politiei gastelor

Vineri, 19 Iunie 2009, ora 21:02
1266 citiri
Idei de succes: Infiintarea politiei gastelor
Foto: Geesepoliceinc.com

Ideile de afaceri pornesc de la realitatile cu care ne confruntam si problemele zilnice pe care trebuie sa le rezolvam rapid. Ideile de succes se nasc pe moment si, cu ambitie si perseverenta se transforma intr-o reteta sigura pentru o afacere profitabila.

David Marcks a fost paznic si administrator al unui teren de golf. Pentru ca un astfel de teren trebuie sa fie atent ingrijit pentru fiecare partida, Marcks a intampinat zilnic probleme cu gastele care au transformat terenul in locul lor preferat de intalnire, informeaza womenhomebusiness.com.

Mai intai a incercat sa le indeparteze cu diverse capcane. Masura a functionat un timp, dupa care s-a dovedit a fi ineficienta. Solutii, otravuri sau alte substante care sa indeparteze jucausele pasari au fost la fel de inutile.

Intr-o zi, David supraveghea terenul de golf impreuna cu Cap, cainele sau preferat, un Border Collie credincios si atent la nevoile stapanului. Atunci cand a vazut pasarile pe terenul de golf, Cap a instaurat legea si a facut ordine in locul stapanului sau.

Idea de afacere se nascuse deja pentru David. A realizat ca problema gastelor care distrug terenurile de golf nu este una izolata, iar toate cluburile au nevoie de personal specializat pentru a rezolva acest inconvenient.

Astfel, barbatul a infiintat Politia gastelor, o firma de paza si siguranta a terenurilor de sport. Personalul firmei este atent ales dupa experienta, rasa si pedigree.

Politia gastelor s-a dovedit a fi eficienta, iar proprietarii terenului de golf au fost multumiti de serviciile de calitate ale firmei lui David.

"Odata inceputa afacerea, in sase saptamani nicio gasca nu a mai indraznit sa puna piciorul in acest loc. Bineinteles ca vecinii au suferit pentru ca gastele au plecat de aici si au poposit la ei", si-a amintit David.

In prezent, el se ocupa de paza mai multor terenuri sportive, nu numai cele de golf. A contactat Asociatia cainilor Border Collie din America si si-a angajat personal calificat pentru a face fata comenzilor.

Si-a antrenat cainii, a facut un site in care isi ofera serviciile sale si in prezent este un afacerist fericit care face profit alergand si gonind gaste.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#David Marcks afacere, #David Marcks gaste, #politia gastelor afacere , #stiri Rapid