Inca o amanare in cazul "Varga-Balan"

Luni, 15 Martie 2010, ora 21:06
985 citiri
Inca o amanare in cazul "Varga-Balan"
Foto: arhiva

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, luni, amanarea cu o zi a deciziei in cazul jucatorilor Dacian Varga si Tibi Balan.

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Rapid, Ion Taban, a anuntat ca aceasta amanare a fost solicitata de clubul FC Timisoara, informeaza Mediafax.

"Cazul a fost amanat la soliciatrea clubului FC Timisoara, care a cerut timp pentru a-si pregati apararea. Tot marti mai este si Comisia pentru Solutionarea Litigiilor, unde s-au disjuns capetele de cerere.

Ne afecteaza ca nu joaca Varga si Balan, dar ce sa facem, asteptam sa se judece cat mai repede. Daca ar fi dupa documente, Rapid nu ar trebui sa primeasca nicio sanctiune. Oricum, rejucarea nu ar fi posibila decat daca schimba regulamentul acum", a precizat Taban.

La randul sau, directorul general al celor de la Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a marturisit ca a solicitat amanarea deoarece giulestenii au depus acte noi la dosar.

"Intrucat Rapid a depus noi inscrisuri la dosar, am cerut termen pentru a le aprofunda cu avocatii nostri. Asadar maine (n.r. - marti) la ora 15.00 ne vedem din nou aici. Daca domnul Taban e optimist, eu sunt superoptimist", a declarat Chivorchian, mentioneaza sursa citata.

Dacian Varga si Tibi Balan au ajuns in Giulesti dupa ce perioada de transferuri a expirat. Pentru a-i putea legitima pe cei doi, Copos si Siman au speculat regulamentul, infiintand pe loc un al treilea satelit al Rapidului.

Rapid 3 a fost inscrisa in Liga a IV-a, la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti, condusa de fostul sef al CCA si actual vicepresedinte al FRF, Vasile Avram, si i-a cumparat pe Varga si Balan, iar cum o echipa are voie sa trimita fotbalisti la echipa satelit si, respectiv, sa aduca de acolo altii pe parcursul sezonului, fostii "studenti" au ajuns sub comanda lui Nae Manea.

Rapidul s-a impus in derbiul disputat vineri seara datorita unui gol magnific marcat de Matici, acesta punctand cu un sut de toata frumusetea, de la mare distanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Dacian Varga, #Tibi Balan, #Varga Balan Rapid, #amanare caz Varga Balan , #stiri Rapid