Incredibila transformare a lui Rica Raducanu, fostul portar al Rapidului

Marti, 16 Aprilie 2013, ora 07:49
11917 citiri
Incredibila transformare a lui Rica Raducanu, fostul portar al Rapidului

Rica Raducanu, fostul portar al Rapidului si al echipei nationale, s-a rupt total de lumea fotbalului si se dedica unei cariere noi. Ajuns la 66 de ani, lui Rica Raducanu nu i-a fost frica sa isi ia destinul in mana si sa o ia de la zero intr-un nou domeniu.

2013 a adus o schimbare in viata lui Rica Raducanu. Portarul devenit celebru dupa ce a fost surprins in pozitie de ofsaid a hotarat sa rupa legaturile cu lumea fotbalului si sa se dedice actoriei.

"Nu vreau sa mai vorbesc despre sport. Nu voi mai vorbi niciodata despre sport", a precizat Rica Raducanu pentru Ziare.com.

Cum fotbalul nu-l mai preocupa precum odinioara, cel poreclit Tamango a fost nevoit sa-si caute o noua pasiune. Si cum glumele l-au definit chiar si pe terenul de fotbal, pana la actorie a fost de facut un mic pas. Iar noua sa pasiune ii asigura si un venit bun, conform apropiatilor sai.

Astfel, Rica Raducanu a devenit o prezenta constanta in emisiunile de divertisment, in care interpreteaza diverse roluri, unele cu adevarat bizare.

Ce se ascunde in spatele deciziei pe care fostul portar a luat-o? Apropiatii sai sustin ca Raducanu a fost mahnit de faptul ca nu si-a gasit un loc de munca la o echipa, desi in ultimii patru ani a incercat in mai multe randuri.

"Este foarte dezamagit ca nu si-a mai gasit locul in fotbal. Si-a dat seama ca, dupa ce a facut atatea pentru Rapid, clubul acesta nu ii mai ofera nimic. Prefera sa mearga la diverse emisiuni de divertisment unde primeste cate 200-300 de euro. Nu sunt bani multi, dar decat sa stea de pomana...", a declarat un apropiat al fostului portar pentru Ziare.com.

Pentru ca nu se putea rupe total de fotbal, nea Rica este vazut deseori in preajma stadionului Giulesti, unde joaca tenis cu piciorul cu prietenii sai.

Liderii galeriei din Giulesti sustin ca Raducanu va ramane o legenda, dar care momentan nu poate aduce un plus echipei de fotbal intr-o functie de conducere. Raducanu a fost dat afara de la Rapid in 2009, pe motiv "ca nu facea nimic".

"Noi, cei din galerie, nu prea mai avem tangente cu el. Il mai gasim la un tenis cu piciorul si-l mai salutam, dar doar atat. El a ajuns la varsta pensionarii, trebuie sa stea deoparte si sa lase locul generatiei tinere, cum ar fi Adi Iencsi. Rica Raducanu va ramane legenda Rapidului, chiar daca nu este in club", a mentionat Nicu Raducan, unul dintre liderii galeriei Rapidului, pentru Ziare.com.

Operat in martie, tine un regim strict

Intr-un anonimat total, Rica Raducanu a fost operat in urma cu cateva saptamani de pietre la rinichi, conform apropiatilor sai. Interventia a fost un succes, insa medicii i-au prescris un regim strict pe care trebuie sa il urmeze.

Chefurile cu lautari au devenit astfel istorie pentru nea Rica, acesta fiind nevoit sa se multumeasca doar cu un pahar de vin pe zi. In plus, Raducanu nu poate face nici excese de mancare.

Din doua in doua saptamani, Rica Raducanu este supus unor controale medicale, iar vestile despre sanatatea sa sunt, momentan, bune.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Rica Raducanu actorie, #cariera Rica Raducanu, #Rica Raducanu portar, #Rica Raducanu probleme sanatate, #probleme sanatate Rica Raducanu, #operatie Rica Raducanu , #stiri Rapid