Managerul Stelei, terfelit de clubul Rapid

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 18:47
3285 citiri
Managerul Stelei, terfelit de clubul Rapid
Foto: gsp.ro

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a fost terfelit de clubul Rapid prin intermediul unui comunicat de presa.

Giulestenii il considera pe stelist drept principalul responsabil pentru evenimentele reprobabile care au dus la intreruperea derbiului pentru cateva minute.

Iata, mai jos, comunicatul Rapidului:

"Meciul dintre FC Rapid si Steaua a urmat si in acest an scenariul obisnuit.

Din partea Stelei: acelasi delir verbal al managerului, inceput cu o saptamana inaintea intalnirii; aceleasi declaratii sforaitoare reprezentand provocari directe adresate galeriei Rapidului, cunoscuta ca fiind una extrem de temperamentala; aceleasi tertipuri ieftine, gen "cutii de carton", menite sa infierbante la maxim spiritele; aceleasi numeroase aparitii la posturile de televiziune; aceleasi afirmatii necontrolate; aceiasi infatuare nejustificata.

Din partea Rapidului: aceiasi retinere in declaratii, cu scopul de a asigura calmul, in situatia in care orice intalnire dintre cele doua echipe este considerata ca fiind una cu grad ridicat de risc; aceiasi aplecare spre pregatirea temeinica a jocului; aceiasi hotarare de a arata ca, in cazul meciurilor Rapid - Steaua, pozitia vremelnica in clasament nu inseamna mare lucru. Acest joc este, intotdeauna, un meci al orgoliilor, indiferent de ierarhia momentului.

Din partea Rapidului lucrurile au evoluat asa cum au fost pregatite: echipa a fost EROICA ! A jucat un fotbal de calitate si a marcat spectaculos.

Totul a fost corect pana la momentul in care s-a aratat ce rezultate poate sa produca atitudinea iresponsabila a unui conducator de club care nu gandeste - ne referim la Mihai Stoica, managerul Stelei. Din acel moment lucrurile au scapat de sub control. Managerul cu pricina i-a incitat si i-a provocat de la inceput pe suporterii Rapidului. In final s-a ajuns acolo unde oficialii Stelei si-au dorit sa ajunga si acolo unde ei se simt cel mai bine: la injurii, la violenta, la denaturarea si la intreruperea jocului. La scandal. La ceea ce managerul Stelei stie sa faca cel mai bine: sa distruga lucrurile si situatiile care decurg normal. Pentru ca el este invers, adica A-NORMAL. Poate ca managerul ar fi fost altfel daca avea mai mult noroc in viata. Daca ar fi avut acest noroc poate ca ar fi fost manager in alta parte, unde si-ar fi putut pune in valoare mai bine calitatile incontestabile de intrigant: in Mongolia, in Insula Pastelui sau in Kamciatka. Dar asa, fara noroc fiind, a ajuns sa se dea in spectacol la noi ! Bietul om fara noroc !

UN NE-NOROCIT ! Aceasta este parerea noastra sincera despre el. Si e corecta !

NE-NOROCUL sau merge insa si mai departe. In desele momente de incontinenta verbala ajunge sa comenteze asupra starii financiare ale rivalelor Stelei. Noi credem ca, abordand asemenea subiecte, domnul NE-NOROC isi retraieste propriile experiente. Acestea, la un moment dat, l-au dus "AFARA" de la un club (Steaua) la care, atunci, a jurat sa nu se mai intoarca si unde, pana una - alta, este din nou manager - din fericire pentru club, de aceasta data nu mai are atributii financiare. CATA CONSECVENTA SI MORALITATE!

In opinia noastra marele vinovat pentru incidentele de la meci nu este publicul spectator care a cazut intr-o capcana, ci acela / aceia care incita permanent la ura si agresivitate. El / ei sunt cei care trebuie SANCTIONATI !

Comentariu final: RAPID A ARATAT CA POATE LUPTA, ORICAND SI IN ORICE CONDITII, DE LA EGAL LA EGAL (SAU CHIAR MAI MULT) CU STEAUA! Diferenta de pozitii din clasament NU ARE ACOPERIRE DIN PUNCT DE VEDERE VALORIC !

Dupa cum nici nesimtirea managerului Stelei nu are acoperire in NIMIC.

Fotbal Club Rapid Bucuresti"

Partida dintre Rapid si Steaua s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Scorul a fost deschis de Ovidiu Herea, in timp ce Bourceanu a egalat pentru stelisti.

Mesajul lui Meme Stoica dupa incidentele de la Rapid - Steaua

Dupa acest rezultat, Steaua ramane lider in Liga 1, cu un avans de 16 puncte fata de locul doi, ocupat de Petrolul. Rapid este pe 7, la 26 de puncte in spatele Stelei.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Meme Stoica Rapid Steaua, #Meme Stoica comunicat Rapid, #Meme Stoica jignit Rapid , #stiri Rapid