Misteriosul patron al Rapidului rupe tacerea

Miercuri, 10 Iulie 2013, ora 13:17
4553 citiri
Misteriosul patron al Rapidului rupe tacerea

Rapidul are, de cateva zile, un nou patron, insa acesta a refuzat pana acum sa apara in presa. Omul de afaceri Adrian Zamfir a decis totusi ca este momentul sa iasa in fata si sa explice care sunt planurile lui.

Zamfir sustine ca daca nu ar fi achizitionat gruparea giulesteana de la George Copos, alaturi de masonul Nicolae Cristescu, aceasta ar fi intrat in faliment si ar fi disparut de pe harta fotbalului romanesc.

In ceea ce priveste planurile de viitor, fostul politician marturiseste ca isi doreste ca echipa sa ramana in Liga 1 iar apoi sa caute sustinere pentru inchegarea unui buget decent.

"In primul rand, trebuie sa salvam Rapidul, pentru ca daca nu interveneam noi, clubul ar fi intrat in faliment. Apoi, castigarea meciului de sambata cu Chiajna, pentru ca Rapid sa ramana in Liga 1. Daca jucam tot in prima divizie, putem discuta altfel cu firmele interesate sa sponsorizeze echipa. In fine, reorganizarea clubului, pentru ca in anul viitor sa termine pe un loc onorabil, la mijlocul clasamentului", a spus Zamfir in Adevarul.

Noul patron al Rapidului a cochetat cu politica, fiind presedinte al Ligii Tinerilor Intreprinzatori din PSD si un apropiat al premierului Victor Ponta. Totusi, el spune ca si-a dat demisia din partid tocmai pentru a nu se specula pe aceasta tema.

"Mi-am dat demisia de la PSD, nu mai sunt nici macar membru. Nu vroiam sa se mai speculeze si sa se asocieze Rapidul cu partidul", a mai spus Zamfir.

Omul de afaceri le-a dat si o veste proasta suporterilor, anuntand ca "nu sunt bani" pentru refacerea stadionului Valentin Stanescu - Giulesti.

Dragomir face dezvaluiri: Rapid s-a vandut, dar nu lui Cristescu! Iata cine e noul sef din Giulesti

George Copos a cedat clubul Rapid lui Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu. Se pare insa ca primul este cu adevarat patronul echipei, masonul Cristescu fiind doar partener in aceasta afacere si omul destinat sa se ocupe de relatia cu presa.

Zamfir are afaceri in mai multe domenii, el fiind proprietarul a doua cluburi de fite, in Bucuresti si Constanta, avand afaceri in domeniul imobiliar si fiind actionar la doua firme de paza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Adrian Zamfir patron Rapid, #Rapid patron nou, #Copos vinde Rapid, #Cristescu Zamfir Rapid , #stiri Rapid