Noi dezvaluiri de la Rapid. "Mucles" spune tot

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 09:44
3864 citiri
Noi dezvaluiri de la Rapid. "Mucles" spune tot

Pe masura ce jucatorii sunt dati afara de la Rapid, acestia incep sa dezvaluie o serie de detalii despre situatia interna a clubului din Giulesti.

Unul dintre sportivii care nu s-au ferit niciodata cand a venit vorba de dezvaluiri este mijlocasul Iulian Apostol.

Fotbalistul poreclit "Mucles" si-a reziliat recent contractul cu Rapid si a vorbit din nou despre situatia delicata a clubului din Giulesti.

Intr-o interventie la Radio GSp, fostul jucator al celor de la Steaua sau Unirea Urziceni a explicat cum a ajuns la echipa a doua si cum era pe punctul de a fi pacalit la bani de George Copos.

"Copos m-a exclus din lot, eu am fost de acord sa plec, dar in conditiile mele, nu ale clubului. Ei ar fi vrut sa plec fara sa-mi iau trei sau patru salarii restante si sa le dau inapoi si prima de instalare! Nu am acceptat si am stat la echipa a doua mai bine de un an, chiar daca m-au amenintat. Ei credeau ca ma intimideaza, dar nu ma sperii eu de fleacuri!

Nu eram venit de la Divizia C sa fiu luat la misto. Nici la Urziceni, inainte de desfiintare, nu era haosul de la Rapid. Pai, a venit Zotta si ne-a spus ca nu stie ce se intampla cu noi, iar a doua zi s-a anuntat intrarea in insolventa! Dar la ce sa te astepti cand il ai sef pe unu' ca Taban, care-i paralel cu fenomenul?!", a rabufnit Apostol.

Daca oficialii Rapidului sustin ca mijlocasul a facut scandal si la echipa secunda, acesta din urma sustine ca totul a fost un plan al conducatorilor pentru a-l forta sa renunte la bani si sa plece.

"Sefii de la Rapid l-au obligat pe antrenorul de la echipa a doua sa semneze niste hartii in care au scris ca eu sunt recalcitrant, ca ma cert cu colegii si ca nu respect staff-ul tehnic. L-au amenintat ca-l dau afara daca nu semneaza. Asa de tare m-am certat cu pustii de acolo, ca unora le-am cumparat ghete, iar altora le-am oferit prime din buzunarul meu!", a mai spus Apostol.

32 de ani are Iulian Apostol, el fiind legitimat la Rapid din anul 2011. In Giulesti, mijlocasul avea un salariu de doua sute de mii de euro pe an.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Apostol contract Rapid, #Apostol plecat Rapid, #Iulian Apostol salariu Rapid, #Apostol dezvaluiri Rapid , #stiri Rapid