O noua bomba in Liga 1: Rapidul, dat afara din Giulesti

Joi, 14 Iulie 2011, ora 08:40
6487 citiri
O noua bomba in Liga 1: Rapidul, dat afara din Giulesti

Fotbalul romanesc a primit o noua lovitura cu numai noua zile inaintea startului editiei 2011/2012 a Ligii 1: Rapid Bucuresti nu mai poate juca in Giulesti!

Dupa retrogradarea Politehnicii Timisoara si plecarea Stelei din Ghencea, o noua echipa de top a Ligii 1 are probleme la startul sezonului si risca sa nu mai poate juca pe arena pe care a obtinut cele mai importante performante.

Cu cateva zile in urma, Ministerul Transporturilor a cerut Clubului Sportiv Rapid sa recupereze de la clubul de fotbal o datorie de 150.000 de euro. Cum George Copos n-a avut nicio reactie, presedintele CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac, a reziliat unilateral contractul, in baza unei clauze care ii permitea acest lucru.

"Contractul cu Rapid pentru inchirierea stadionului a fost reziliat. Rapid nu mai are voie in Giulesti pana nu plateste integral datoria. Statul ne-a obligat sa facem asta. Din pacate, nu exista alta cale, decat sa plateasca si sa vina sa negociem un alt contract.", a declarat Caciureac, conform editiei tiparite a cotidianului Prosport.

Plata datoriei nu ar reprezenta insa cea mai mare problema a giulestenilor. CS Rapid nu mai cere 2.000 de euro pe luna pentru un nou contract, ci o suma mult mai mare, pe care clubului finantat de George Copos nu este dispus sa o plateasca.

In aceste conditii, Rapid trebuie sa joace meciul cu FC Vaslui, din prima etapa a Ligii 1, pe alt stadion, dupa care sa gaseasca o solutie pentru intreg sezonul care urmeaza sa inceapa pe 22 iulie.

Cel mai probabil, meciul cu moldovenii se va disputa in Regie, pe stadionul gruparii Sportul Studentesc, iar restul meciurilor de pe teren propriu pe National Arena.

C.F.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Rapid evacuat Giulesti, #Rapid dat afara Giulesti, #george copos, #Rapid National Arena , #stiri Rapid