Rapid - Steaua, echipe probabile

Duminica, 18 Aprilie 2010, ora 15:14
1427 citiri
Rapid - Steaua, echipe probabile

Rapid si Steaua se vor intalni, duminica, de la ora 20:00, intr-un meci extrem de important pentru ambele echipe. Cine pierde isi poate lua gandul de la obiectivul din acest sezon. Iata echipele probabile din derbiul bucurestean.

In cele 103 confruntari directe dintre Rapid si Steaua, giulestenii s-au impus de 25 de ori, stelistii de 41 de ori, iar 37 de partide s-au terminat la egalitate.

In Giulesti situatia este mult mai echilibrata. Rapid s-a impus de 16 ori, Steaua de 15 ori, in timp ce 20 de meciuri au fost remize, golaverajul fiind 74-72 in favoarea stelistilor.

Rapid nu s-a mai impus pe teren propriu in fata Stelei de aproape sase ani, ultima victorie producandu-se pe 8 august 2004, cand giulestenii au castigat cu 2-1.

Echipe probabile:

Rapid: Bornescu - Sapunaru, Constantin, Iordache, Bozovici - Lazar, Matici - grigorie, Spadacio, Herea - Ionita

Antrenor: Ioan Andone

Steaua: Tatarusanu, Emeghara, Parpas, Jelev, Petre Marin - Nicolita, Ovidiu Petre, Plesan, Tanase - Stancu, Kapetanos

Antrenor: Mihai Stoichita

Confruntarea dintre Rapid si Steaua, programata in etapa a 28-a a Ligii 1, se va disputa duminica, de la ora 20:00, si va fi transmisa in format LIVE Text de site-ul ziare.com.

In turul campionatului, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, cele doua goluri fiind reusite de Ovidiu Herea si Dayro Moreno.

C.M.

Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
#Rapid, #Steaua, #echipe probabile , #stiri Rapid