Rapidul revine in Giulesti

Miercuri, 10 August 2011, ora 14:46
1843 citiri
Rapidul revine in Giulesti

Rapid Bucuresti ar putea reveni in Giulesti pana la data disputarii urmatorului meci programat pe teren propriu.

In urma negocierilor purtate miercuri intre Clubul Sportiv Rapid si echipa de fotbal, cele doua parti au ajuns la un acord, informeaza Prosport.

Astfel, in cazul in care cei de la FC Rapid vor plati 150.000 de lei, din datoria de 570.000, pana la 13 august, fanii "visiniilor" vor putea urmari din Giulesti partida cu cei de la Concordia Chiajna.

Iata cele mai importante paragrafe din comunicatul de presa al CS Rapid:

"Clubul Sportiv Rapid Bucuresti isi afirma disponibilitatatea de a permite FC Rapid Bucuresti S.A. sa utilizeze stadionul Giulesti-Valentin Stanescu pentru meciul de fotbal programat in data de 21 august a.c., in conditiile in care FC Rapid Bucuresti S.A. plateste pana la data de 13 august a.c. o transa de cel putin 150 mii RON din datoria inregistrata la Clubul Sportiv Rapid Bucuresti, urmand ca intreaga datorie sa fie achitata pana la 3 septembrie a.c.

Disputarea de catre FC Rapid Bucuresti S.A a meciului din data de 21 august a.c. pe stadionul Giulesti, se va face numai sub urmatoarele conditii:

a) achitarea transei de cel putin 150 mii RON pana la data de 13 august a.c.

b) incheierea unui contract de locatiune a stadionului Giulesti cu Clubul Sportiv Rapid Bucuresti,pentru actiunea respectiva."

Rapid a disputat primul meci de pe teren propriu din acest sezon (3-0 cu FC Vaslui) pe stadionul Regie din Bucuresti.

Conducerea "feroviarilor" a anuntat ca partida cu Slask Wroclaw din playoff-ul Europa League se va juca la Timisoara, pe arena Dan Paltinisanu.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Rapid Bucuresti, #Rapid revenire Giulesti, #george copos , #stiri Rapid