Rapidul si-a prezentat noul presedinte. Care va fi bugetul clubului

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 13:01
4111 citiri
Rapidul si-a prezentat noul presedinte. Care va fi bugetul clubului
Foto: Sport.ro

Rapid Bucuresti si-a prezentat sambata la pranz noul presedinte, pe Ovidiu Burca, dar si bugetul si obiectivele pe termen lung.

Burca a fost acompaniat la conferinta de presa tinuta la Pro Rapid de patronul Valerii Moraru, care a vorbit insa destul de putin: "Sunt un om responsabil si atat cat voi putea sa duc, eu duc. Daca vor veni oameni mai puternici si mai capabili, ii vom accepta pentru a construi un viitor cat mai bun pentru Rapid. Echipa are nevoie astazi de liniste si acesta e cel mai important lucru pentru a construi un viitor si pentru a atinge obiectivul pe care ni l-am propus", puncta Moraru.

Ovidiu Burca a anuntat ca bugetul Rapidului in noul sezon este de 1,5 milioane de euro, iar obiectivele pe termen lung ar fi revenirea in cupele europene: "Ii multumesc domnului Moraru pentru faptul ca a avut incredere sa ma aduca intr-o functie de conducere la Rapid. E o onoare pentru mine sa conduc acest club de mare traditie in fotbalul romanesc. Am jucat la Rapid, stiu ce inseamna spiritul rapidist, suporterii Rapidului. Cunosc fenomenul, am inteles de ce aceasta echipa e atat de speciala. Voi incerca sa construiesc o echipa si un club in jurul minunatilor suporteri. Vreau sa-i asigur in acelasi timp de tot profesionalismul meu, de toata dedicarea mea, de tot ceea ce stiu sa fac mai bine pentru acest club. Voi respecta suporterii, voi sta de vorba cu ei, dar imi doresc ca deciziile sa le luam impreuna cu staff-ul meu si cu domnul Moraru pentru interesul clubului. Obiectivul meu principal este sa redau maretia acestui club, care din pacate, se confrunta cu fel si fel de probleme.

Obiectivul meu final e acela de a readuce Rapidul in cupele europene. Stiu ca nu este usor, e un moment delicat atat din punct de vedere financiar, cat si sportiv. Putem realiza lucruri frumoase la Rapid si putem sa ne atingem obiectivul propus".

Noul antrenor a fost anuntat vineri, in persoana lui Florin Marin, care a semnat un contract pe un sezon.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rapid bucuresti prezentare buget, #conferinta de presa rapid burca si, #prezentare obiectiv rapid bucuresti , #stiri Rapid