Retete naturiste pentru cresterea rapida a parului

Luni, 29 Martie 2010, ora 08:27
35183 citiri
Retete naturiste pentru cresterea rapida a parului
Foto: stopnowhairloss.com

Parul creste de la 12 la 15 centimetri in fiecare an. Retetele pentru cresterea rapida a parului au de fapt rolul de a favoriza cresterea normala si sanatoasa a acestuia.

Tratamentele pentru cresterea parului actioneaza asupra intaririi radacinii si evitarea fragilitatii firului de par care poate stopa cresterea lui normala si chiar deteriorarea podoabei capilare, informeaza

hubpages.com.

Un scalp sanatos si curat este un mediu favorizant pentru cresterea normala a podoabei capilare.

Trebuie sa stii ca dieta alimentara are un rol decisiv in stabilirea sanatatii parului tau. Astfel, stresul zilnic, alimentatia bogata in grasimi, sedentarismul si lipsa somnului sunt factori care contribuie decisiv la sanatatea parului tau, indiferent de tratamentul de ingrijire pentru care optezi.

Hidratarea este esentiala, deci nu uita de cei doi litri de apa pe care ii vei consuma in fiecare zi. Opt ore de somn in fiecare noapte sunt absolut necesare pentru echilibrul si sanatatea intregului organism si implicit a parului.

Expunerile masive la soare contribuie la fragilitatea firului de par, la fel si praful la care te expui in fiecare zi si obiceiul de a-ti trece frecvent mana prin par, complet daunator si el.

Gingko Biloba este suplimentul ideal pentru a avea un par sanatos intr-un organism sanatos. Stimuleaza cresterea parului si favorizeaza echilibrul de la nivelul scalpului.

Uleiul din arbore de ceai este remediu naturist perfect pentru parul tau fragil. Maseaza zilnic scalpul, iar proprietatile antibacteriene ale arborelui de ceai favorizeaza eliminarea bacteriilor care duc la caderile masive de par.

Ceaiul verde este si el un remediu eficient impotriva caderilor parului. Bea trei cani de ceai verde zilnic, pentru mai multe luni, iar in timp vei vedea cum parul isi recapata sanatatea si stralucirea de care are nevoie.

Otetul poate fi folosit si el pentru stimularea cresterii parului. Asigura o buna circulatie a sangelui la nivelul scalpului si mentine sub control cantitatea de sebum care impiedica cresterea normala si sanatoasa a firului de par.

Uleiul esential de nuca de cocos, de ricin sau de masline sunt remediile naturale perfecte pentru parul tau deteriorat. Ajuta la mentinerea sanatatii scalpului si se recomanda aplicarea lor in fiecare seara, dupa o incalzire prealabila, si clatirea parului dimineata, dupa ce l-ai lasat sa actioneze intreaga noapte.

Semintele de schinduf (o specie vegetala, intalnita la noi in zona Dobrogei), din care ai preparat un ceai concentrat, sunt si ele un bun ajutor pentru a avea un par sanatos. Se maseaza scalpul seara, iar dimineata se indeparteaza cu apa calda. Se repeta procedura o data la doua zile pentru mai multe luni.

Prepara in casa o masca de par din rodie si ulei esential de mustar. Aplica pe parul proaspat spalat si lasa-l sa actioneze intreaga noapte. Repeta tratamentul de trei ori pe saptamana pana la sase luni, daca parul tau este gras, fragil, cade mult si ai senzatia ca nu mai creste.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#crestere rapida par, #tratament naturist par, #opreste caderea parului , #stiri Rapid