Sabau, dezvaluiri incredibile despre Rapid

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 11:46
4349 citiri
Sabau, dezvaluiri incredibile despre Rapid

La aproape o luna dupa ce s-a despartit de Rapid Bucuresti, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a dezvaluit motivele pentru care giulestenii trec printr-unul dintre cele mai slabe momente din istoria recenta.

"Motul" sustine ca situatia financiara a clubului este una dezastruoasa, dar ca lipsa de performanta se datoreaza si lipsei de interes din partea conducerii, precum si a problemelor din vestiar.

"In conditiile de la Rapid nu se poate face performanta. Erau foarte multe lucruri care nu mai depindeau de mine... organizare, interes. Era si o apatie a jucatorilor. Cred ca e vorba si de indiferenta. Cum sa nu gasesti bani pentru lucrurile de baza?! O saptamana n-am avut vitamine pentru jucatori. Erau momente in care nu erau bani nici pentru o cafea. Erau probleme peste tot. Efectiv nu exista conditii pentru performante.

Eu am vrut sa-mi demisia chiar dupa turneul amical din Scotia. Am facut atunci un raport detaliat si am mentionat ca nu pot sa-mi indeplinesc obiectivul avand in vedere situatia. Eu nu las jucatorii sa faca ce vor, ii pun la munca. Nu fac compromisuri. La mine nu exista titular de drept.

Domnul Copos mi-a cerut sa fiu exigent, iar atunci cand trebuia sa fiu exigent ma punea s-o las mai moale. Am avut jucatori care s-au comportat ca niste amatori, unul a inceput sa faca pe istericul in cantonament... Eu am fost sustinut de conducere doar la nivel declarativ, nu si organizatoric", a declarat Sabau la Transilvania Look.

Doar 11 etape a rezistat Sabau la Rapid, fiind demis dupa infrangerea cu FC Brasov, scor 1-2. In locul sau a fost numit Marian Rada.

Dupa 15 runde, giulestenii ocupa locul 8 in clasamentul Ligii 1, la 16 puncte in urma liderului Steaua Bucuresti.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sabau demis Rapid, #Sabau dezvaluiri Rapid, #Copos faliment Rapid , #stiri Rapid