Sfaturi practice pentru sex in miscare

Joi, 28 Mai 2009, ora 12:36
9296 citiri
Sfaturi practice pentru sex in miscare
Foto: Filmjournal.net

Sexul in miscare trebuie sa se faca cu decenta si rapiditate. Calitatea partidelor sexuale in miscare este asigurata de riscurile pe care si le asuma partenerii si rapiditatea cu care trebuie sa fie satisfacuti si sa satisfaca.

Fie ca te afli in avion, tren sau lift, spatiul mic este un impediment pentru cei care vor mai mult confort si mai putina placere. Astfel, daca vrei sa ai parte de adrenalina, pregateste-te de sex in spatii stramte, dar pasional si de neuitat.

Paza buna trece primejdia rea deci, inainte de partida de sex visata, va trebui sa testezi terenul. Asigura-te ca nu va va deranja nimeni, anunta-ti partenerul ca sexul de astazi este silentios, ia prezervativul cu tine si poti sa intri si tu in miscare, informeaza Ehow.com.

Sexul in lift

In lift nu ai timp de mangaieri si saruturi inutile. Este poate cea mai rapida partida sexuala de care ai avut parte vreodata si va trebui sa te ridici la nivelul asteptarilor partenerului.

Nu toate lifturile au buton de oprire. Gaseste acel lift care se opreste atunci cand dragostea nu mai poate astepta pana in camera. Trebuie sa fii atent ca, la lifturile noi, se declanseaza alarma atunci cand este apasat butonul de oprire.

Cauta un lift din metal si nu din lemn pentru ca este posibil ca, in focul pasiunii, sa nu observati daca ceva se strica sau se rupe. Stiti ca probabilitatea de a fi prinsi este mare, dar adrenalina sexului in lift nu se compara cu nici un alt sport extrem incercat, deci merita tot efortul.

Urcati-va in lifturile blocurilor cu zece etaje. Femeile trebuie sa poarte ceva lejer, care poate fi imbracat si dezbracat rapid. Asigura-te ca in lift nu exista camera de luat vederi. In caz contrar, acopera micul ochi care te urmareste.

Sexul in tren

Avantajul sexului in tren este preludiul. El exista si poate fi prelungit atat cat controlorul este retinut. Astfel, poti incepe tatonarile chiar de la casa de bilete.

Ele vor continua si se vor intensifica pana cand trenul se va pune in miscare. Mai mult, nu incerca nimic pana cand controlorul nu ti-a verificat biletul. Vei fi sigur atunci ca nu sunteti deranjati si sunteti singuri in cabina, cel putin pana la urmatoarea oprire.

Prezervativele nu trebuie sa lipseasca din buzunarul sau portofelul nimanui. Nu cumpara bilete la unul din capetele vagonului. Undeva pe la mijlocul lui este ideal sa fii cu partenera ta pentru ca de aici poti auzi miscarile din jurul tau.

Hainele purtate, atat de femeie cat si de barbat, trebuie sa fie usor accesibile. Fara nasturi, cordoane sau curele inutile. Nu este indicat sa faceti sex uitandu-va pe fereastra.

Dimpotriva, va trebui sa privesti in jur, pentru a nu exista pericolul de a fi prinsi.

Sexul in avion

Sexul in avion sau sexul la inaltime nu este ferit de riscuri, iar adrenalina atinge cote maxime. In avion poti face sex in baie sau chiar pe scaunul tau.

Daca nu iti place locul mic din baie, poti folosi chiar scaunul tau pentru o partida scurta dar intensa de sex. Pentru a te asigura ca ai intimitatea necesara, nu cumpara bilete pentru o cursa frecventata.

Dimpotriva, alege o destinatie mai putin vizitata si vei sti cu siguranta ca nu vei fi deranjat in clipele de placere absoluta. Zborul va fi obligatoriu unul de noapte, pentru ca putinii pasageri sa doarma in timp ce tu ai parte de cea mai frumoasa partida de sex din viata ta.

Inchide lumina de deasupra scaunelor voastre. Scaunul din mijloc este martorul nebuniei voastre sexuale, deci invita partenerul sa se aseze confortabil.

Discretia este cuvantul de ordine pentru sexul in miscare. Vei simti placerea in liniste si vei evita gemetele de altadata. Nu uita sa asezi o patura pe scaunul pe care faceti sex.

Dupa terminarea sexului in miscare nu vreti sa lasati urme ori in timpul partidei nu vrei ca partenera sa raceasca pe scaunul rece.

Sexul in miscare are avantajul placerii imediate si intense. Daca vrei sa iti testezi tehnica sexuala pe care multi parteneri ti-au laudat-o ca fiind cea mai buna, nu iti refuza placerea unei astfel de partide. Va fi de neuitat.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sex in avion, #sex in tren, #sex in lift, #sex in miscare , #stiri Rapid