Slabeste rapid cu pasi mici

Marti, 04 August 2009, ora 18:44
4710 citiri
Slabeste rapid cu pasi mici
Foto: DietSportReport

Cand incerci sa dai jos cateva kilograme, nu e nevoie sa recurgi la regimuri chinuitoare si sesiuni de fitness epuizante. Poate ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa tii cont de lucrurile simple pe care le poti face pentru a-ti mentine silueta.

Tine un jurnal culinar! Studiile arata ca atunci cand inregistrezi intr-un jurnal tot ceea ce mananci poti sa slabesti cu pana la 5%, pentru ca asa stii mai bine ce "greseli" ai comis: azi o inghetata, ieri o shaorma cu de toate, cate un suc acidulat in fiecare zi. Un cercetator britanic sustine chiar ca un jurnal "vizual" ajuta si mai mult, asa ca pune la treaba telefonul mobil sau camera foto.

O vitamina C in loc de masa? Suna exagerat. Nu e vorba de masa principala, ci de micile "gustari" care iti saboteaza eforturile de a slabi. In loc sa rontai un biscuite, un covrig sau sa mananci o prajitura ia o pilula de multivitamine, care iti va taia pofta de mancare si iti va mentine sanatatea.

In plus, studiile au aratat ca 500 de miligrame de vitamina C consumate in fiecare zi te ajuta sa slabesti cu 30% mai mult, daca faci sport, potrivit CNN.

Nu uita ca pentru vitamina C nu trebuie neaparat sa mergi la farmacie: citricele, broccoli si pepenele galben sunt alimente care iti pot asigura necesarul de vitamina C.

Specialistii recomanda ca, atunci cand faci sport, sa fii insotit de un prieten, ca sa ai o sustinere morala sau sa asculti muzica pentru a-ti mentine buna dispozitie: factorul psihologic e crucial atunci cand incerci sa dai joi kilogramele suplimentare.

Daca nimeni nu vrea sa te insoteasca la sala, alatura-te unei comunitati virtuale de persoane care au aceleasi scopuri ca si tine: tine minte mereu ca nu esti singur!

Mananca in fiecare zi fructe si legume - cu cat sunt mai divers colorate, cu atat mai bine. Cand mananci alte feluri de mancare, ai grija sa nu umpli farfuria cu varf.

Cel mai bine e sa mananci mai multe portii mici pe parcursul zilei: in loc de trei mese pe zi, incearca sa mananci 5-6 mese mai mici, ne sfatuiesc cei de la HealthCastle.com.

Uita de semipreparate si de fast-food si alege alimente proaspete, care nu au un continut atat de mare de grasimi sau sare. Renunta la sucurile acidulate, care contin foarte multe calorii.

Si daca opt pahare de apa pe zi nu te multumesc, poti cel mult sa faci efortul de a bea ceai in loc de suc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#slabeste pasi mici, #diet nutritie fitness , #stiri Rapid