Tratamente rapide pentru luxatii

Vineri, 05 Februarie 2010, ora 11:03
130933 citiri
Tratamente rapide pentru luxatii
Foto: physiopainrelieftips.com

Fie ca faci sport de performanta, fie ca optezi penru miscare de intretinere zilnica, luxatiile nu te ocolesc in nici un sezon. Sunt extrem de dureroase, te sperii rapid pentru ca se umfla imediat si ai nevoie de un remediu care sa te puna pe picioare imediat.

Se localizeaza la genunchi, glezna sau incheieturi, in urma fortarii sau bruscarii ligamentelor. Itshealthylife.com ofera cateva ponturi utile tuturor celor carora luxatiile le dau batai de cap si ii intrerup din antrenamentele zilnice.

Uleiul de terebentina este o substanta volatila incolora, cu miros intens, ce poate fi gasita la magazinele naturiste. Atat el cat si uleiul de floarea soarelui sunt remedii rapide ale luxatiilor suparatoare. Maseaza zona afectata pentru mai multe minute cu aceste uleiuri, iar durerea va disparea. In numai cateva ore te vei putea bucura din nou de mobilitatea ligamentelor tale.

Un alt remediu rapid impotriva luxatiilor este si laptele fierbinte, aplicat pe o bucata de bumbac si asezat in zona afectata. Preseaza putin compresa, atat cat sa simti zona incalzita si indeparteaz-o doar dupa ce s-a racit.

Inainte de culcare, bea un pahar de lapte in care ai adaugat putina curcuma (planta ierboasa de origine asiatica), pentru intarirea structurii osoase. Socurile termice sunt benefice pentru ligamentele afectate. Astfel, fie folosesti compresele fierbinti, fie cele reci, de la congelator, efectul este la fel de rapid.

Uleiul esential de levantica face minuni pentru glezna ta luxata. La fel si cel de masline, dar diluate si folosite pentru masajul inaintea culcarii. Tot acum poti opta pentru o compresa cu cafea tare pe care o vei pastra in zona afectata toata noaptea.

Un alt remediu natural se obtine din miere si sucul a doua cepe. Se aplica sub forma de comprese pe care le indepartezi dimineata. Poti folosi usturoiul si uleiul esential de migdale, cu care masezi zona luxata timp de zece minute.

Foile de varza te scapa imediat de durere si umflaturi. Aseaza mai multe comprese naturale de varza pe zona afectata si indearteaza-le dimineata. Nu uita inainte sa faci o baie fierbinte in care ai adaugat multa sare amara.

Dupa cel putin 20 de minute de relaxare, aplica una dintre compresele naturale si dimineata iti vei face repriza obisnuita de jogging, fara nici o durere.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#luxatie tratament naturist, #luxatie remediu naturist , #stiri Rapid