Ziare.com

Trenuri suplimentare catre litoral, in sezonul estival

Miercuri, 27 Mai 2009, ora 09:14

   

Trenuri suplimentare catre litoral, in sezonul estival
CFR va introduce trenuri suplimentare cu destinatia litoral in perioada sezonului estival, de pe 19 iunie pana pe 14 septembrie 2009. Vor fi introduse 22 trenuri Rapide, 14 trenuri Accelerate si 6 trenuri personale, care vor asigura legatura directa intre principalele orase din tara si litoralul romanesc.

Este vorba despre orasele Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Galati, Iasi, Suceava, Botosani, informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor, remis Ziare.com.

In aceeasi perioada se va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit si cusete pe urmatoarele relatii directe: Satu Mare - Mangalia, Sighetul Marmatiei - Mangalia, Oradea - Constanta, Cluj Napoca - Mangalia, Timisoara - Mangalia, Suceava - Mangalia si Arad - Constanta.

Calatorii pot beneficia de ofertele comerciale care acorda reduceri la transport: "minigrup 2 - 5" este destinata celor care calatoresc in grupuri mici (de 2 - 5 persoane) si este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri si duminica, cu reduceri intre 10 % si 25 %; "cartea VSD" (vineri, sambata, duminica) valabila in week-end, cu reduceri intre 25 % si 60%; "calatoria dus-intors" cu o reducere de 10% .

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1706 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor