Stelistii ameninta Rapidul cu tribunalul

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 09:00
2096 citiri
Stelistii ameninta Rapidul cu tribunalul

Suporterii Stelei sunt decisi sa ajunga la tribunal daca reprezentantii clubului Rapid nu le vor oferi 600 de bilete pentru derbiul direct, programat duminica.

Giulestenii au anuntat, prin vocea presedintelui Constantin Zotta, ca nu pot oferi decat 406 de tichete de acces celor din galeria Stelei, adica 5% din caoacitatea stadionului "Valentin Stanescu".

"Noi putem sa le oferim fanilor Stelei doar 406 bilete, adica 5 la suta din capacitatea stadionului", a anuntat Zotta, dupa cum informeaza postul Sport.ro.

Liderul galeriei "ros-albastre", Gheorghe Mustata, a reactionat imediat, precizand ca rapidistii s-au angajat oficial sa ofere 600 de bilete iar daca nu o vor face se va ajunge pana in sala de judecata.

"Cum 406? Dupa ce Steaua le-a oferit suporterilor rapidisti 2200 de bilete, Ioan Taban ne-a promis, in scris, 600 de bilete pentru meciul din Giulesti. Daca acum umbla cu chestii din astea, atunci s-ar putea sa ajungem si prin instanta. Avem document semnat pentru aceasta problema", a declarat Mustata, potrivit sursei citate.

In ecuatie a intervenit si liderul de galerie din Giulesti, Gigi "Corsicanu'", cel care a sustinut ca exista posibilitatea ca stelistii sa nu mai intre deloc pe stadion, daca sunt nemultumiti.

"In regulament scrie ca putem sa le oferim bilete pana la 5 la suta din capacitatea stadionului. Insa noi nu am uitat cum s-au comportat ei cu noi anul trecut. In aceste conditii, acum este posibil sa facem si noi la fel.", a avertizat liderul galeriei Rapidului, aluzie la gestul finantatorului stelist, Gigi Becali, care nu a permis rapidistilor sa asiste la derbi.

Intalnirea dintre Rapid si Steaua se va disputa duminica seara si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#scandal Rapid Steaua, #fani Steaua judecata Rapid, #bilete Rapid Steaua, #Rapid Steaua Live , #suporteri
Comentarii
Poza reghineanul
reghineanul
rank 5
Acuma nu mai tine cu bricheta???