Suporterii Rapidului, rugati sa nu distruga stadionul Giulesti dupa ultimul meci al sezonului

Vineri, 20 Mai 2016, ora 16:20
4030 citiri
Suporterii Rapidului, rugati sa nu distruga stadionul Giulesti dupa ultimul meci al sezonului
Foto: Hepta.ro

Suporterii Rapidului au fost rugati sa nu distruga arena Giulesti dupa ultimul meci al "visiniilor" dupa ultimul meci de acasa din acest sezon.

Apelul apartine celor de la Clubul Sportiv Rapid, proprietarul stadionului, dupa ce in presa s-a vehiculat ideea ca ar fi ultimul meci pe Giulesti, arena urmand a intra in procesul de reconstructie.

Iata comunicatul celor de la CS Rapid:

"Apel catre suporteri

Ca urmare a informatiilor aparute in mijloacele mass-media, conform carora partida de fotbal dintre FC Rapid Bucuresti si FC Academica Clinceni, contand pentru etapa a noua din play-off-ul Ligii a II-a, seria I, ar fi ultima pe care o disputa fotbalistii feroviari pe Stadionul "Valentin Stanescu" din Bucuresti, conducerea CS Rapid Bucuresti precizeaza urmatoarele:

- Stadionul "Valentin Stanescu" este element patrimonial apartinand CS Rapid Bucuresti;

- Procedurile de cedare ale arenei catre Compania Nationala de Investitii SA, in vederea modernizarii nu au fost inca finalizate, asadar Stadionul "Valentin Stanescu" nu va fi daramat imediat;

- CS Rapid Bucuresti invita si pentru sezonul viitor echipa de fotbal FC Rapid Bucuresti sa sustina meciurile de pe teren propriu pe acelasi stadion, acesta fiind recunoscut ca unul emblematic pentru spiritul rapidist.

Tinand cont de cele mai sus, conducerea CS Rapid Bucuresti invita pe toti suporterii la calm si civilizatie, iar daca doriti ca si anul viitor sa aiba echipa favorita unde juca, sugestia de a devasta arena pentru a avea fiecare o amintire din stadion trebuie stearsa imediat din mentalul colectiv.

Stadionul "Valentin Stanescu", in forma sa actuala, ramane functional, iar noi vom fi primii care va vom anunta cand vor incepe lucrarile de demolare si modernizare."

Giulestiul este unul dintre cele patru stadione din Bucuresti ce trebuie modernizate in vederea organizarii de catre Romania a unor meciuri de la Euro 2020.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Rapid stadion distrus, #Rapid stadion reconstructie, #Rapid suporteri stadion , #suporteri