Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Continua scandalul de la nationala Frantei

Marti, 10 August 2010, ora 07:57
1977 citiri
Continua scandalul de la nationala Frantei

Echipa nationala de fotbal a Frantei nu pare sa-si revina dupa Mondialul de cosmar din Africa de Sud. Fostul capitan al "albastrilor", Patrice Evra, sustine ca jucatorii trebuie pedepsiti la fel si a continuat sal atace pe fostul antrenor, Raymond Domenech.

"Acum trebuie sa intoarcem foaia, sa ne gandim la viitor. Nu vad de ce unii ar fi sanctionati mai mult decat altii. Mi se pare corect ca jucatorii prezenti la Cupa Mondiala nu au fost convocati pentru meciul cu Norvegia. Cupa Mondiala a fost un adevarat cosmar. Am uitat de ce eram acolo, am vorbit mai mult de alte probleme decat de fotbal. Nu mai exista un dialog cu antrenorul, nu mai exista structura colectiva si nici proiect", a declarat Evra intr-un interviu publicat in editia tiparita a Le Figaro.

Evra sustine ca toti jucatorii erau nemultumiti de selectionerul Domenech si a explicat apoi si conflictul antrenorului cu Nicolas Anelka.

"Primeam plangeri dupa fiecare antrenament. Jucatorii ii reprosau lipsa de activitate tactica si decalajul fata de exercitiile cu care erau obisnuiti la echipele de club. Am incercat sa transmit mesajul secunzilor sai. Fara rezultat insa.

Timp de zece minute, antrenorul nu a vorbit, iar apoi a spus: 'Fiu de tarfa, ti-am spus sa ramai in atac'. Nico i-a raspuns. A existat un schimb de replici, insa nu precum cel prezentat in presa", a mai spus Evra.

Franta s-a facut de ras la Cupa Mondiala din Africa de Sud, echipa fiind eliminata inca din faza grupelor. Mai mult, Anelka a fost exclus din lot dupa un conflict cu antrenorul Domenech iar ceilalti jucatori au intrat in greva.

M.D.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#scandal nationala Franta, #Evra ataca Domenech, #Domenech injurat Anelka, #Franta Cupa Mondiala 2010 , #selectioner Franta