Burleanu matura pe jos cu fostul medic al echipei nationale: Combinagiu care tragea din banii fotbalului

Marti, 27 Februarie 2018, ora 21:28
4841 citiri
Burleanu matura pe jos cu fostul medic al echipei nationale: Combinagiu care tragea din banii fotbalului
Foto: FRF

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a lansat un atac foarte dur la adresa fostului medic al echipei nationale.

Seful fotbalului romanesc sustine ca doctorul Pompiliu Popescu este un "combinagiu" pe care il va actiona in instanta in curand.

In acelasi timp, Burleanu l-a atacat si pe principalul sau contracandidat din lupta pentru postul de presedinte al Federatiei, Ionut Lupescu, despre care spune ca este sustinut de fosta conducere a forului roman.

Iata ce a scris Razvan Burleanu pe blogul personal:

"Il mana in lupta foamea de bani! Nu mai are acces la milionul de euro cu care se obisnuise, nu mai are statutul de combinagiu prin care tragea din banii fotbalului pentru buzunarele lui. Se terminasera farmaciile in Romania si nu se putea achizitiona necesarul de medicamente decat din farmaciile sale, ca sa vezi intamplare!

Prin proiectul nostru de constituire a departamentului de medicina sportiva, prin introducerea procedurilor de achizitie transparente si profesioniste, eficientizarea cheltuielilor medicale a dus la 200.000 de euro salvati. Adica medicamente, suplimente si consumabile la acelasi standard sau mai bun, personal platit cel putin la fel de bine ca in 2015, dar cheltuieli cu 200.000 de euro mai mici decat in 2015!

Il anunt oficial pe medicul combinagiu ca ne vom intalni in instanta pentru delirul sau din aceasta luna, pentru minciunile si calomniile la adresa mea si a membrilor FRF, pe care le-a pus in slujba lui Florin Prunea, si apoi a candidaturii lui Ionut Lupescu.

Stiau deja membrii FRF, acum s-au convins fara indoiala: mitul descalecarii profesionistului de la UEFA nu e decat o poveste de campanie in care sa se imbrace interese foarte concrete si personale. S-au convins cand l-au vazut in sala fastuoasei lansari pe medicul combinagiu.

Pe Prunea antemergatorul, care nu face parte din echipa lui Lupescu 😊, dar viziteaza fiecare oras din parcursul electoral cu cateva zile inainte.

Pe Sandu si Kassai, acesti clasici in viata ai distrugerii fotbalului romanesc. De la primul a cerut confirmare Lupescu in timpul discursului, pe celalalt l-a utilizat Prunea ca inspiratie in tacticile golanesti, intr-o lunga discutie privata. A, fireste! Nici cei doi nu sunt din echipa lui Lupescu!"

Pompiliu Popescu a plecat cu scandal de la Federatia Romana de Fotbal, fiind acuzat ca a impus ca medicatia de la loturile nationale sa fie achitionata prin intermediul farmaciilor sale.

In ultimii ani, intre fostul medic al nationalei si Razvan Burleanu se duce un mic razboi al declaratiilor, cei doi acuzandu-se reciproc de lucruri destul de grave.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Burleanu Pompiliu Popescu FRF, #Burleanu Lupescu FRF, #alegeri FRF Burleanu Lupescu , #presedinte FRF