Razvan Burleanu, reclamat la FIFA si UEFA

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 10:10
6409 citiri
Razvan Burleanu, reclamat la FIFA si UEFA
Foto: frf.ro

Presedintele clubului CSM Poli Iasi, Florin Prunea, a anuntat ca va depune o plangere la FIFA si UEFA pe numele lui Razvan Burleanu.

Prunea ii reproseaza lui Burleanu ca se afla la conducerea unui for in care subordonatii sai injura ceilalti oameni din fotbalul romanesc, asa cum a facut secretarul general Gabriel Bodescu.

Acesta a decis sa-l reclame pe Burleanu deoarece lui Bodescu i se permite sa injure si sa jigneasca oamenii din fotbalul romanesc.

"Prin postarea lui Burleanu, lucrurile sunt extrem de clare, nu mai e nimic de comentat, punct. Incepand de maine, aceste declaratii vor lua drumul pretedintelui FIFA, UEFA, celor 42 de Asociatii Nationale, sa se vada cu adevarat ce se intampla in Romania", a spus Prunea la Dolce Sport.

Apoi, Prunea a sustinut ca este vanat continuu de FRF, care il amendeaza constant.

"Sunt vanat de FRF pentru declaratii foarte maleabile fata de ce a aparut azi in presa. In primul rand, intreb, cum a ajuns Burleanu presedinte, dupa arestarea celui mai mare fotbalist roman, alaturi de Hagi si altii? O persoana care se substituie autoritatilor statului, cred ca este de datoria autoritatilor statului, ca maine dimineata, sa se autosesizeze. Vorbesc in calitate de membru al Comitetului Executiv, nu in cea de presedinte al Poli Iasi.

Daca nu, inseamna ca Vasile Dancu si ceilalti, care l-au pus pe Burleanu presedinte FRF trebuie sa raspunda. Eu, Florin Prunea, sunt la Comisia de Disciplina, pe rol, din nou, pentru ca mi-am permis sa critic in mod civilizat actuala conducere a FRF", a adaugat Prunea.

Florin Prunea este un viitor posibil candidat la alegerile pentru sefia FRF.

C.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Razvan Burleanu reclamat UEFA, #Razvan Burleanu reclamat FIFA , #presedinte FRF