Un oficial al FRF il ataca pe Burleanu: Fuge de raspundere, a aruncat pisica. 15 milioane de euro au zburat

Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 18:00
6693 citiri
Un oficial al FRF il ataca pe Burleanu: Fuge de raspundere, a aruncat pisica. 15 milioane de euro au zburat
Foto: Hepta.ro

Razvan Burleanu este atacat tocmai din interiorul Federatiei Romane de Fotbal dupa ce a pasat intreaga responsabilitate in privinta lui Christoph Daum pe umerii Comisiei Tehnice.

Unul dintre membrii acestei comisii, Marcel Puscas, a reactionat dur la adresa lui Burleanu, pe care l-a acuzat de raspundere.

Puscas i-a amintit lui Burleanu ca s-a opus numirii lui Daum in urma cu un an si 2 luni, insa pe atunci presedintele FRF nu a tinut cont de parerea Comisiei Tehnice.

Mai mult, Puscas l-a acuzat pe Burleanu de lipsa de pricepere, alaturi de consilierul federal Andrei Vochin.

Redam integral mesajul publicat de Marcel Puscas pe Facebook:

"Cand scaunul de sub fund e mai important decat fotbalul insusi. Se intampla.

M-am pronuntat pe tema selectionerului acum un an, inaintea startului preliminariilor pt CM din Rusia. Orgoliul, trufia si mandria i-au facut pe unii sa se creada ATOATESTIUTORI.

Au vrut sa scape de 'dracu', care nu-i lasa sa aiba controlul vestiarului echipei nationale si care nu participa la dezvoltarea cultului personalitatii, in favoarea unui aburit-obedient foarte scump.

Consilierul si presedintele au apelat la... kinetoterapeut pentru a rezolva o problema care se dorea strict de imagine pt obtinerea unui nou mandat. Fotbalul le-a demonstrat, in ciuda avertizarilor mele, ca iti poate juca feste cand ti-e lumea mai draga.

Eu am vazut acest film. Chiar am jucat in el. I-am avertizat de bine si ei mi-au raspuns prin anularea dreptului de vot in Comisia tehnica structurata pt a putea fi manipulata.

Rezultatul? 15 milioane de euro zburati din fotbalul romanesc. Acum se fuge de raspundere prin pasarea pisicii in curtea celebrei comisii tehnice. Celebritatea i-a adus-o lipsa de rezultate si de profesionalism a deciziei celor trei amintiti mai sus.

Da-i romanului mintea de pe urma! Sunt curios daca va raspunde cineva pentru paguba si imagine. Probabil ca dupa aceasta luare de pozitie voi fi vinovat tot eu. Deh, vezi Doamne, nu sunt in echipa!

Eu sunt intr-o echipa: cea a fotbalului! E rau cand sunt mai importante scaunul de sub fund si obtinerea unui nou mandat decat fotbalul romanesc! Goana din "no name" spre apostolism e grea, aproape imposibila, cand n-ai fundament. S-a cules ce s-a semanat."

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Razvan Burleanu atacat Marcel Puscas , #presedinte FRF