Cuc ii avertizeaza pe directorii Directiilor de Drumuri si Poduri: Cei care nu fac fata sa lase locul pentru cei competenti

Duminica, 10 Martie 2019, ora 15:43
3235 citiri
Cuc ii avertizeaza pe directorii Directiilor de Drumuri si Poduri: Cei care nu fac fata sa lase locul pentru cei competenti
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Transporturior, Razvan Cuc, le-a spus directorilor Directiilor de Drumuri si Poduri, la o sedinta, ca nu este de acord ca ministerul sa dea socoteala pentru ceea ce ei nu fac si ca vrea ca performantele lor sa fie evaluate mai des, iar cei care nu sunt competenti sa fie schimbati din functii.

"Cred ca dumneavoastra, in calitatea de directori DRDP, trebuie sa va mobilizati mai bine si sa rezolvati problemele care apar. Trebuie ca programul de birou sa il reduceti la minim si sa fiti prezenti pe santiere", a afirmat Cuc.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a convocat, duminica, o sedinta, la sediul ministerului, la care au participat directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, si conducerea Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP), se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ministerul Transporturilor.

La sedinta s-a discutat despre starea actuala a infrastructurii, masurile intreprinse pana in prezent pentru cresterea sigurantei in trafic, problemele intampinate in relatia cu constructorii.

"Nu pot sa fiu de acord ca ministerul sa dea socoteala pentru ceea ce dumneavoastra nu faceti. Cred ca dumneavoastra, in calitatea de directori DRDP, trebuie sa va mobilizati mai bine si sa rezolvati problemele care apar. Trebuie ca programul de birou sa il reduceti la minim si sa fiti prezenti pe santiere.

I-am cerut domnului director general sa gaseasca o modalitate in care sa va evalueze performantele cat mai des, iar cei care nu fac fata sa lase locul pentru cei competenti. Astfel, astept sa vad la dumneavoastra o executie bugetara de 50% pana la sfarsitul lunii iunie si 100%, la finalul anului", le-a spus Razvan Cuc.

El a adaugat ca "nimeni din aceasta tara nu mai are rabdare".

"Singura dumneavoastra sustinere pentru functia pe care o ocupati este calitatea muncii prestate. Acum suntem in momentul in care nimeni din aceasta tara nu mai are rabdare. Toti romanii vor sa vada ca banii lor se duc si in drumuri si autostrazi de calitate. Cu totii ne dorim sa circulam prin tara mult mai repede. Iar anul acesta, avem banii necesari pentru investitii in infrastructura.

Mai avem de asteptat doar aprobarea bugetului. Daca aveti probleme cu constructorii trebuie sa ni le spuneti. Este bine sa ne precizati si solutia si fiti siguri ca, daca este una rapida si conform legii, o vom aplica. Trebuie sa intelegeti ca, daca nu va faceti treaba, veti raspunde", a precizat ministrul Transporturilor.

Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#autostrazi Romania, #Razvan Cuc autostrazi , #ministrul Transporturilor