Razvan Lucescu, despre meciul cu Bosnia

Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 21:32
2232 citiri
Razvan Lucescu, despre meciul cu Bosnia

Selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu, a vorbit despre partida "tricolorilor" cu Bosnia, din preliminariile Euro 2012.

Tehnicianul sustine ca Romania este favorita, desi a fost invinsa de bosniaci la Zenica, in tur, si anunta ca Mutu & Co. au inca sanse mari de calificare la turneul final din Polonia si Ucraina.

"Trebuie sa privim adversarele noastre de pe acelasi nivel si sa pregatim fiecare meci in parte. Nu e o diferenta de valoare mare, este foarte echilibrata. Sansele noastre exista, am trecut de momentul greu prin prisma faptului ca am jucat meciurile dificile in deplasare. Daca vom bate acasa, avem sanse importante de a ne califica pe locul 2 si de a merge la baraj. Nu as face comparatii intre Bosnia si Romania. Istoria si palmaresul ne arata ca suntem favoriti.

Realitatea ne arata o echipa a Bosniei formata din jucatori care joaca afara, in Germania, Anglia sau Franta. Sunt fotbalisti cotati foarte bine, care au o anumita unitate. Ei n-au mai participat niciodata la un turneu final si pot compensa lipsa de experinta prin determinare. Fotbalul nostru este pe o panta descendenta, dar asemenea perioade exista in viata oricarei tari. Dand totul pe teren, avem o sansa mare de a castiga", a spus Razvan Lucescu la DolceSport.

Selectionerul a fost avertizat public de presedintele federatiei, Mircea Sancu, acesta transmitandu-i antrenorului ca va fi dat afara daca nu reuseste sa obtina victoria.

Intalnirea dintre nationalele Romaniei si Bosniei-Hertegovina va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Rapid din Bucuresti.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Razvan Lucescu Romania Bosnia, #Romania Bosnia LIVE, #Romania Euro 2012 , #Euro 2012