Exclusiv: Lucescu, acuzat ca face selectia pe interese personale

Joi, 10 Februarie 2011, ora 13:19
2883 citiri
Exclusiv: Lucescu, acuzat ca face selectia pe interese personale

Presedintele clubului FC Timisoara, Marian Iancu, cel mai fervent critic al selectiei facute de Razvan Lucescu pentru turneul din Cipru, crede ca antrenorul primei reprezentative cheama jucatorii la lot pe baza intereselor personale.

"Romania a jucat slab in Cipru, iar selectia este partial proasta. Aroganta si superioritate, astea sunt cuvintele care caracterizeaza ce se intampla acum la lot. Se imparte prea repede tricoul echipei nationale.

Unii jucatori sunt expusi de cei care ii aduc la prima reprezentativa si cariera lor poate fi pusa in pericol din cauza deziluziilor mari provocate de iluzia ca sunt intr-adevar jucatori de echipa nationala. E vina selectionerului, pentru ca o parte din ei nu merita si sunt adusi doar ca sa inchida gura, iar eu il banuiesc pe Razvan ca are interese cu Roman si Sburlea.", a declarat Iancu pentru Ziare.com.

Presedintele banatean spune ca Lucescu are prea multa libertate de decizie si ca Federatia Romana de Fotbal ar trebui sa aiba un cuvant de spus in privinta criteriilor de selectie.

"Cei de la Federatie i-au dat mana libera selectionerului, dar avand in vedere ca vorbim despre simboluri nationale, cred ca ar trebui instituita o cenzura normala si fireasca asupra actiunilor sale.", a mai spus seful de pe Bega.

Totusi, Marian Iancu se declara increzator in capacitatea selectionerului de a revigora echipa nationala pana la jocul cu Bosnia-Hertegovina, decisiv in campania de calificare la Euro 2012.

"Sper ca Lucescu va fi inspirat si va schimba ideile folosite pana acum pentru ca e capabil sa faca asta si are inteligenta necesara. Sa lase aerul de superioritate si de detasare care nu-l caracterizeaza si sa se aplece mai mult pe interesele echipei nationale.", a mai spus oficialul de la Timisoara.

Referitor la situatia de la echipa de club, Iancu a fost transant: "Mai avem un sigur transfer de facut si echipa este pregatita pentru retur."

Nationala Romaniei a disputat doua meciuri amicale in turneul din Cipru, ambele incheiate cu lovituri de la 11 metri.

Romania castiga chinuit cu Cipru, dupa penaltiuri

Romania, invinsa la penaltiuri de Ucraina

"Tricolorii" au pierdut intalnirea cu Ucraina, scor 6-4 (2-2 in timpul regulamentar), si au invis selectionata tarii gazda cu 6-5 (1-1 dupa 90 de minute).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marian Iancu, #Iancu critica nationala, #razvan lucescu, #nationala Romaniei, #FC Timisoara , #nationala
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
si ce e de mirare aici??? in locul lui Mutu, marica, radoi, etc...eu n-as veni la nationala pina nu se cara tiganul asta parvenit Lucescu jr care si-a platit cu spaga postul!!!
Poza Nyki
Nyki
rank 1