Lucescu l-a "stricat" pe Mutu

Duminica, 27 Martie 2011, ora 13:28
4105 citiri
Lucescu l-a "stricat" pe Mutu

Revenirea lui Adrian Mutu la echipa nationala nu a avut efectul scontat. "Briliantul" a alergat, s-a zbatut, dar s-a intalnit rareori cu mingea. Vinovatul? Razvan Lucescu.

Mutu a revenit cu o alta atitudine pe teren, dar n-a facut prea multe. Motivul este oarecum simplu: tactica aleasa de Razvan Lucescu. Jocul deplorabil al nationalei a fost previzibil si chiar dezvaluit de Lucescu la conferinta de presa.

"Stam linistiti si asteptam sa vedem daca se iveste ceva", a afirmat cu eleganta selectionerul. In traducere, cam ce am vazut sambata seara: "Ne bagam cu fundu-n poarta si stam la ciupeala".

Tactica pe care am tot vazut-o in mandatul lui Razvan nu se potriveste insa cu stilul lui Adrian Mutu. "Briliantul" nu a primit baloane pe care sa le fructifice si a alergat in gol, fiind practic un fileu pentru mingile bubuite de jucatorii nostri direct la fundasii adversi.

Mutu a facut cu disperare, uneori cu nervozitate, semne catre colegii sai sa stea mai sus pe teren, dar acestia au respectat cu strictete tactica impusa de Razvan.

O tactica falimentara pentru Mutu, pentru nationala si pentru toti cei care si-au pierdut doua ore din viata crezand intr-un miracol.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#razvan lucescu, #Adrian Mutu, #echipa nationala , #nationala