Razvan Lucescu a adus "autobaza" la nationala

Duminica, 15 Noiembrie 2009, ora 14:37
1993 citiri
Razvan Lucescu a adus "autobaza" la nationala

Schimbarea mult asteptata de suporterii echipei nationale in momentul numirii lui Razvan Lucescu nu s-a produs. Jocul ofensiv promis in momentul numirii nu s-a regasit si pe teren, unde tricolorii au adoptat un stil defensiv.

In cele sapte meciuri cu Razvan Lucescu selectioner, stilul de joc al nationalei a fost unul bazat pe organizare defensiva, lucru care a deranjat multe persoane din fobalul romanesc.

Astfel, tricolorii au marcat doar opt goluri in cele sapte meciuri, dintre care trei au fost reusite impotriva modestei reprezentative a Insulelor Feroe.

In schimb, tricolorii au preferat sa se retraga de fiecare data dupa ce au reusit sa inscrie, avand mari emotii pentru pastrarea rezultatului in meciurile cu Lituania, Ungaria si Polonia, iar in cel cu Austria am fost chiar egalati.

Stilul implementat de Razvan Lucescu nu a fost pe placul tuturor, existand mai multe voci care sustin ca echipa nationala practica un joc mai frumos decat sub comanda noului selectioner.

Printre contestatarii lui Razvan Lucescu se afla Adrian Mititelu, Gigi Becali, Cornel Dinu si Marian Iancu, in timp ce Mihai Stoica a fost unul dintre putinii oameni implicati in fenomen care i-au luat apararea selectionerului.

"Noi am dovedit in Liga Campionilor ca prin acest mod de a evolua putem scoate rezultate la care nimeni nu se astepta", este argumentul folosit de conducatorul gruparii campioane.

C.M.

Ce a remarcat Adrian Mutu după amicalul dintre România și Columbia. "N-o să ne fie ușor la EURO"
Ce a remarcat Adrian Mutu după amicalul dintre România și Columbia. "N-o să ne fie ușor la EURO"
Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că naţionala Columbiei a avut un ritm şi o viteză de joc mai bune la meciul amical cu...
Pe cine au remarcat columbienii din naționala României: "A fost cel mai bun!"
Pe cine au remarcat columbienii din naționala României: "A fost cel mai bun!"
Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa echipei naţionale a Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid. Columbia a dominat meciul şi a deschis...
#razvan lucescu, #echipa nationala , #nationala