Razvan Lucescu a demisionat de la echipa nationala

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 04 Iunie 2011, ora 12:03
5361 citiri
Razvan Lucescu a demisionat de la echipa nationala

Razvan Lucescu a demisionat de la conducerea echipei nationale a Romaniei dupa o victorie cu 3-0 obtinuta in fata reprezentativei Bosniei si nu va merge cu tricolorii in turneul din America de Sud.

Informatia a fost confirmata de Octavian Goga, unul dintre vicepresedintii FRF si omul care va conduce delegatia Romaniei in turneul din America de Sud. Acesta a precizat colegilor de la Gazeta Sporturilor ca Lucescu nu va merge alaturi de echipa in Brazilia si Paraguay.

Interimar va fi selectionerul de la "tineret", Emil Sandoi, Mircea Sandu urmand a anunta in scurt timp numele noului antrenor al primei reprezentative.

Imediat dupa disputa cu bosniacii, de vineri seara, Lucescu cel mic s-a intalnit cu sefii Rapidului, George Copos si Dinu Gheorghe, cu care a discutat destul de mult la un restaurant din Bucuresti.

In principiu, sefii gruparii din Giulesti doreau sa afle daca Razvan mai este interesat de revenirea la echipa si cum il pot convinge sa lase nationala pentru Rapid.

"Razvan Lucescu e un mare rapidist, un caracter extraordinar. El e antrenorul nationalei si eu respect asta. Ne-am intalnit doar sa luam masa impreuna si cu Mircea Lucescu, pe care il indragesc enorm", a declarat Copos la iesirea din restaurant, semn ca negocierile nu au decurs tocmai bine.

Totusi, patronul Rapidului este foarte aproape de a da doua noi lovituri pe piata transferurilor cu Romeo Surdu si Dan Alexa, jucatori foarte apreciati de selectioner.

De altfel, intreaga campanie de achizitii a giulestenilor pare coordonata de Razvan Lucescu, Oros sau Deac fiind, de asemenea, jucatori pe placul antrenorului, care va antrena in Giulesti in sezonul urmator.

Demisia fostului, de acum, selectioner vine dupa exemplul tatalui sau, Mircea Lucescu, acesta parasind prima reprezentativa in 1986 dupa o victorie la fel de categorica, 4-0 cu Austria.

Nationala Romaniei a castigat, scor 3-0, intalnirea jucata vineri seara, pe teren propriu, cu nationala Bosniei-Hertegovina, in preliminariile Campionatului European din 2012.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Razvan Lucescu demisie nationala, #Razvan Lucescu antrenor Rapid, #Romania victorie Bosnia, #Romania amical Brazilia , #nationala