Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Razvan Lucescu a explicat de ce si-a convocat finii la echipa nationala

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 07:14
2307 citiri
Razvan Lucescu a explicat de ce si-a convocat finii la echipa nationala

Atacat dur de Cristi Borcea, cel care a acuzat mai mult sau mai putin voalat selectia pe baza de pile de la echipa nationala, selectionerul Razvan Lucescu a explicat de ce i-a convocat la prima reprezentativa pe Romeo Surdu si Dani Coman, finii sai.

Lucescu jr. a spus ca atacantul Stelei a avut un debut de sezon foarte bun si i-a luat fata dinamovistului Danciulescu iar Coman a demonstrat in cupele europene ca este un jucator cu multe calitati.

"Nu am nasit gandindu-ma ca voi fi la nationala si ca-i voi aduce la nationala. Am lucrat cu multi jucatori si multi s-au atasat de mine. I-am ajutat in unele momente ale vietii lor. Am multe perechi cununate, dar sunt un nas care nu se ingrijeste sa dea telefoane, sa tina legaturi. A fost acum aceasta situatie: Surdu si Coman au fost convocati. Steaua a inceput bine acest sezon, iar Surdu s-a evidentiat. I-am dat sansa sa vina. Am tinut cont si de calitatile lui. Era pe post cu Danciulescu, putea juca al doilea atacant.

De ce ne legam de Coman? A demonstrat in cupele europene ca e un portar de valoare mare! Coman mi-a propus sa-i fiu nas cand eu eram la Brasov, in Liga a II-a, iar el era pe culmi la Rapid si era consacrat. Nu se poate spune ca l-am ajutat", a declarat Razvan Lucescu la B1TV.

Stelistul Surdu a fost titular pe Stade de France, in egalul obtinut de Romania pe terenul Frantei, scor 1-1, si a intrat pe teren in minutul 86 al intalnirii cu Austria. Portarul lui FC Brasov, Dani Coman, a fost integralist in ambele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Nationala Romaniei nu mai are nicio sansa de calificare la turneul final din Africa de Sud dupa rezultatele inregistrate in ultimele doua partide din preliminarii. Cele doua egaluri, cu Franta si Serbia, i-au scos practic pe "tricolori" din ecuatia calificarii, reprezentativa noastra clasandu-se pe locul 5 in grupa a saptea a preliminariilor din zona Europa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Clubul lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a depus o plângere la UEFA în legătură cu modul în care forţele de ordine belgiene au tratat joi, la Bruges, suporterii clubului elen. PAOK a...
Răzvan Lucescu, anunț decisiv după înfrângerea neașteptată din Europa League
Răzvan Lucescu, anunț decisiv după înfrângerea neașteptată din Europa League
Răzvan Lucescu, antrenor al grecilor de la PAOK Salonic, a anunțat ce va urma pentru el și echipa sa după înfrângerea din Belgia cu FC Brugge. PAOK a pierdut cu 1-0 partida cu FC Brugge...
#razvan lucescu, #Romeo Surdu, #Dani Coman, #pile convocare echipa nationala , #nationala