Razvan Lucescu: Cine nu crede in calificare, sa nu mai vina la nationala

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 07:51
1362 citiri
Razvan Lucescu: Cine nu crede in calificare, sa nu mai vina la nationala

Selectionerul Razvan Lucescu a explicat declaratiile date dupa meciul cu Franta si spune ca a incercat sa ia presiunea de pe umerii jucatorilor.

"Am spus ca suntem fragili psihic, nu labili. Si m-am inclus si pe mine. Daca ar fi fost deranjat de declaratiile mele, Hagi m-ar fi sunat si m-ar fi certat pentru asta, iar eu as fi acceptat asta. Din partea celui mai mare jucator roman.

Dar nu a fost vorba de asta. El nu a vorbit la cald. Imi pare rau daca prin declaratia mea i-am jignit pe unii. Sigur ca a fost prea dura, prea generala. Cine se simte asa, greseste.

Eu am cautat ca prin acea declaratie sa iau presiunea de pe umerii jucatorilor. S-a spus ca e meci decisiv, ca pierdem calificarea daca nu invingem la Paris. Nu e deloc adevarat. Sunt trei meciuri care s-au jucat.", a declarat Lucescu la Digi Sport.

Selectionerul a vorbit si despre situatia din grupa de calificare la Euro 2012.

"Suntem singura echipa din grupa care n-a jucat cu Luxemburg. Avem un meci mai putin. E adevarat ca meciul cu Bosnia e foarte important si acolo nu avem voie sa facem niciun pas gresit. Daca pierdem, sansele vor fi mici, vom depinde de alte rezultate.", a mai spus Lucescu.

Antrenorul echipei nationale l-a avertizat pe atacantul Ciprian Marica, spunand ca jucatorii care nu mai cred in calificare nu au de ce sa mai vina la lot.

"Cine nu crede in calificare, nu cred ca are de ce sa mai vina la nationala. Eu chiar am intrat intr-un conflict cu patronul Timisoarei, Marian Iancu, pentru Ciprian Marica. Ideea ca eu nu am avut incredere in Ciprian [n.r. Marica] este fabricata. Nu stiu de cine. De altii, de el, nu mai conteaza. Dupa meciul cu Franta a dat o declaratie impotriva mea. E clar", a incheiat Razvan Lucescu.

Mirel Radoi se retrage din echipa nationala!

Vezi ce spune selectionerul Lucescu despre retragerea lui Radoi

Nationala Romaniei a ramas fara cel de-al doilea capitan, Mirel Radoi anuntand joi ca se retrage de la prima reprezentativa.

C.F.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#razvan lucescu, #nationala Romaniei, #Ciprian Marica , #nationala