Razvan Lucescu nu-l iarta pe Mutu

Vineri, 08 Ianuarie 2010, ora 07:22
3695 citiri
Razvan Lucescu nu-l iarta pe Mutu

Selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu, pare decis sa nu dea nici un pas inapoi in cazul lui Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei avand sanse reduse de a reveni la nationala.

"Fiecare jucator e responsabil pentru gesturile pe care le face. Cand repeti un lucru de doua, trei ori, trebuie sa stii ca, la un moment dat, vei si plati. A avut toata increderea din partea mea, dar nu mi-a raspuns cum m-as fi asteptat.

Daca un fotbalist nu respecta antrenorul, ne-am dat mana, am inteles ca nu putem colabora, la revedere! Jucatorul s-a exclus. Fiecare stie ce are de facut mai departe cu viata personala", a declarat Lucescu Jr. la TVR1.

Potrivit Gazetei Sporturilor, antrenorul echipei nationale ar fi fost mult mai transant intr-un cerc de apropiati: "Nu-l mai chem la lot nici daca devine golgeter in Serie A sau ajunge cel mai mare fotbalist din lume!".

Razvan Lucescu il considera pe Adrian Mutu unul din principalii vinovati ai infrangerii severe cu Serbia, de la Belgrad, scor 0-5, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Imediat dupa partida disputata pe 10 octombrie 2009, atacantul Fiorentinei a plecat pe furis de la hotelul nationalei, fiind reperat mai tarziu la Novi Sad, la circa 100 km de Belgrad. Acolo a fost filmat in timp ce intra la petrecerea organizata de un controversat om de afaceri sarb, Ratko Buturovici, implicat in activitati mafiote.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Adrian Mutu, #razvan lucescu, #nationala Romaniei , #nationala