Victor Becali continua atacurile la Razvan Lucescu

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 12:30
1750 citiri
Victor Becali continua atacurile la Razvan Lucescu

Impresarul Victor Becali spune ca selectionerul Romaniei a gresit cand a ales sa ramana in Franta pentru a vedea meciul cu Luxemburg, in loc sa fie prezent la partida reprezentativei de tineret cu Anglia.

"Daca ai o parerea impotriva selectionerului, esti impotriva natiunii. Hagi doar si-a spus parerea. Lucescu nu poate avea o parere obiectiva despre echipa pe care o conduce.

Am vazut la meciul cu Anglia cat de mare importanta se da echipei de tineret. Selectionerul nu trebuia sa vada Luxemburgul, trebuie sa fie la Botosani. Era important sa fie acolo, Capello a fost la meciul din Anglia. Nu cred ca Botosani a fost o alegere fericita pentru disputarea meciului cu Anglia. Se puteau gasi alte variante.", a declarat Victor Becali la Sport.ro.

Impresarul de jucatori spune ca valoarea jucatorilor romani va creste doar atunci ca Liga I nu va mai avea loc direct in grupele Ligii Campionilor.

"Cand nu ne vom mai califica direct in UCL, echipele vor incerca sa se reorganizeze si tinerii vor primi mai multe sanse. Acum se aduc tot felul de straini. Trebuie sa se dea mai multa atentie echipelor de juniori. Eu cred ca arie de selectie avem.", a mai spus Victor Becali.

Victor Becali l-a criticat in dese randuri pe Razvan Lucescu, mai ales dupa infrangerea suferita de "tricolori" in Franta, scor 0-2.

Victor Becali, atac dur la selectioner

Victor Becali: Lucescu nu-si mai permite sa nu il convoace pe Mutu

Nationala Romaniei a acumulat numai doua puncte in primele trei meciuri din preliminarii, avand nevoie de maxim de puncte pentru a se mai califica la Euro 2012.

C.F.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Victor Becali, #razvan lucescu, #nationala Romaniei , #nationala