Victor Becali il ironizeaza pe Razvan Lucescu

Vineri, 23 Septembrie 2011, ora 09:25
2258 citiri
Victor Becali il ironizeaza pe Razvan Lucescu

Agentul FIFA Victor Becali il ironizeaza din nou pe fostul selectioner Razvan Lucescu, spunand ca nationala ar fi avut rezultate si mai proaste daca acesta ar mai fi ramas la carma primei reprezentative.

"Eu doar mi-am spus parerea despre echipa nationala. Credeti ca eu nu imi doresc ca echipa nationala sa castige toate meciurile si sa aiba calificari pe banda rulanta?

Lucescu nu merita sa fie pus la nationala! Presa l-a primit excelent. Nimeni nu l-a criticat, asa cum s-a intamplat cu alti antrenori. Cu Razvan la carma echipei nationale riscam sa fi iesit si din urna a patra la tragerea la sorti. Nu ne-ar mai fi gasit aia prin bile.", a declarat Becali pentru Libertatea.

Impresarul este de parere ca echipa nationala inca are jucatori valori, dar spune ca acestia nu au fost pusi in valoare de fostul selectioner Razvan Lucescu.

"Noi traim prea mult din amintirile "Generatiei de Aur". Avem jucatori care evolueaza la echipe mari. Cristi Chivu la Inter Milano, Sapunaru la FC Porto, Radu Stefan la Lazio Roma, Rat la Sahtior... Echipe castigatoare de trofee europene. Chivu, Rat si Sapunaru au castigat Liga Campionilor si Europa League, ca titulari incontestabili. Problema este ca jucatori am avut si avem in continuare, dar Razvan Lucescu nu a stiut sa-i foloseasca.", a adaugat Becali.

Victor Becali nu este la prima declaratie data impotriva lui Razvan Lucescu, acesta fiind unul dintre principalii contestatari ai actualului antrenor al formatiei Rapid Bucuresti.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#Victor Becali, #razvan lucescu, #nationala Romaniei, #Lucescu ironizat Becali , #nationala