Razvan Lucescu, dupa remiza din Gruia: "Sunt neinvins si asta ma bucura foarte tare. Am castigat un punct, nu am pierdut doua"

Sursa: ProSport
Luni, 07 Aprilie 2014, ora 05:41
130 citiri
Petrolul Ploiesti a terminat la egalitate, 1-1, la CFR Cluj, in etapa a 26-a a Ligii 1 Antrenorul prahovenilor, Razvan Lucescu, a comentat prestatia elevilor sai si s-a declarat multumit de rezultatul obtinut in Gruia. Tehnicianul a impartit meciul in doua, inainte si dupa ce echipa sa a ramas in inferioritate numerica, Geraldo fiind eliminat in minutul 53.

"Cred ca jocul a avut doua perioade. 55 de minute in care s-a jucat 11 contra 11, in care CFR-ul a controlat meciul. Pot spune ca am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.