Razboi intre Lucescu si Victor Piturca

Duminica, 18 Septembrie 2011, ora 12:42
2295 citiri
Razboi intre Lucescu si Victor Piturca

Intre Razvan Lucescu si Victor Piturca relatiile devin tot mai tensionate, declaratiile pe care cei doi si le fac la distanta continand atacuri directe si indirecte.

Ultimul episod al razboiului dintre Lucescu si Piturca s-a consemnat dupa ce Razvan a acuzat neconvocarea lui Dani Coman in echipa nationala.

"Dani Coman este un portar de super clasa care cu siguranta trebuie sa faca parte din echipa nationala. Din pacate au fost interese si a fost atacat pe nedrept de conducatori care isi urmareau propriile interese. El merita o alta apreciere din partea tuturor", a spus Razvan Lucescu la Dolce Sport.

Prin aceasta declaratie, Lucescu ii raspunde lui Piturca dupa ce actualul selectioner s-a plans, la sfarsitul meciului cu Franta, ca ratarea calificarii la EURO i se datoreaza lui Razvan.

Aceasta este a doua reactie negativa venita din partea oficialilor Rapidului dupa ce Victor Piturca a preluat echipa nationala.

"Balul" a fost deschis de Dinu Gheorghe, care a contestat prezenta la nationala a portarului Silviu Lung jr. Dinu "Vama" a insinuat ca Piturca l-a chemat pe Lung in locul lui Coman deoarece ar avea relatii de afaceri cu Ioan Niculae, patronul clubului Astra.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
#razvan lucescu, #Rapid, #Victor Piturca , #Rapid