Razvan Lucescu a rabufnit: E strigator la cer!

Marti, 27 Martie 2012, ora 15:59
2823 citiri
Razvan Lucescu a rabufnit: E strigator la cer!

Dupa trei infrangeri consecutive in Liga 1, antrenorul Rapidului a rabufnit la adresa suporterilor si arbitrilor, pe care ii considera vinovati pentru securile echipei in Liga 1.

"Eram impacat cu gandul ca am pierdut la Brasov, nu e un moment bun al nostru in mod indiscutabil. Sunt foarte multe lucruri de care ne facem vinovati. Pe de alta parte, ce s-a intamplat in aceste 8-9 zile este strigator la cer. S-a vrut scoaterea noastra din competitie, foarte bine, ati reusit. Nu mai avem nicio sansa la titlu. Din pacate asa-zisii suporteri de la Chiajna se vor rapidisti, insa aia nu sunt.

Eu sper insa ca baietii sa inteleaga ca sunt intr-un razboi, ca trebuie sa aiba o alta reactie, ca lucrurile nu sunt drepte pe lumea asta, ca de foarte multe ori in spatele multor lucruri sunt interese foarte mari. Atat timp cat nu ai puterea sa te lupti cu ele nu ai cum sa castigi. Exista multe lucruri urate in spatele acestei primaveri", a declarat Lucescu la baza sportiva Pro Rapid.

Referindu-se la conflictul dintre portarul Danut Coman si suporterii giulesteni, fostul selectioner a spus ca acesta a fost provocat de anumite persoane pentru a agita apele la echipa.

"Cred ca reactia din minutul 70 de la meciul de la Chiajna este nedreapta si provocata. Intr-un moment in care eram in lupta pentru titlu, nu indreptatea pe nimeni sa aiba o asemenea reactie care a creat cutremure grele. Nu vreau sa fie o scuza, e o analiza a ceea ce s-a intamplat. Pentru mine a fost cea mai mare greseala, ca am fost surprins, ca nu am reactionat, ca nu m-am luptat. Am fost socat de ceea ce s-a intamplat la Chiajna si nu am inteles de ce. Eu cred ca am contribuit la Rapid la niste rezultate care vor ramane in istorie, ca si conducator si antrenor. Nu e normal sa existe o astfel de reactie decat provocata intr-un moment in care ne luptam la titlu", a mai spus Lucescu.

Rapid a pierdut ultimele trei meciuri din Liga 1, cu Concordia Chiajna, Ceahlaul Piatra Neamt si FC Brasov, ocupand in acest moment locul cinci in clasament, cu 41 de puncte, noua puncte mai putin decat liderul CFR Cluj.

C.F.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#razvan lucescu rapid, #Rapid infrangeri Liga 1 , #Rapid
Comentarii