Razvan Lucescu, despre Chivu, Mutu, Craiova si echipa nationala

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 12:18
1739 citiri
Razvan Lucescu, despre Chivu, Mutu, Craiova si echipa nationala

Selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu, vorbeste la superlativ despre Cristi Chivu, pe care l-a urmarit in partida Inter Milano - Cesena, scor 3-2.

"Am fost sa vad meciul lui Inter cu Cesena. Chivu este un jucator de mare echilibru pentru Inter si absolut fiecare antrenor l-a apreciat, pentru ca este un tip foarte responsabil. Seriozitatea lui a fost rasplatita. Performantele sale se datoreaza faptului ca a stiut foarte bine sa isi programeze viata.", a spus Lucescu la Dolce Sport.

Antrenorul echipei nationale evitat sa vorbeasca despre situatia lui Adrian Mutu: "Am crezut in Mutu, dar faptul ca nu a jucat atata timp este o problema. Este o poveste de viata si nu vreau sa o comentez. Toti jucatorii tineri pot invata din ea."

Scandalurile de la Universitatea Craiova il nelinistesc pe Razvan Lucescu, el fiind de parere ca intreg fotbalul romanesc este afectat de ce se intampla in Banie.

"Am principiile mele si ceea ce se intampla la Craiova imi confirma ca nu gresesc. Ceva se intampla cu acest club, pentru ca in ultimii ani a fost in partea de jos a clasamentului. Problema este ca sunt multe schimbari si multe scandaluri. Nu se poate asa ceva, pentru ca este afectat fotbalul romanesc.", a mai spus selectionerul.

Fostul antrenor al Rapidului este de parere ca 2011 este un an important pentru echipa nationala si se declara optimist in privinta calificarii la Euro 2012.

"Este un an important, la fel precum ceilalti. Anul trecut a fost foarte slab si acum asteptam revansa. Este un an important pentru fotbalul romanesc si sper ca vom reusi sa ne calificam mai departe. Sunt increzator, pentru ca avem un grup bun, care isi doreste acest lucru, cu jucatori seriosi.

La turneul din Cipru vreau sa vedem niste jucatori care au evoluat la echipa nationala de tineret. Multi dintre ei au confirmat in Liga I. Este un prilej sa pregatim meciul cu Bosnia. La acest turneu vor participa Ucraina, Suedia si Cipru. Vor fi probabil 30 de jucatori, pentru a acoperi doua zile la rand.", a mai spus selectionerul.

C.F.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#razvan lucescu, #nationala Romaniei, #Cristi Chivu, #Adrian Mutu, #Universitatea Craiova , #stiri Razvan Lucescu