Razvan Lucescu: S-ar putea sa avem alt capitan

Joi, 30 Aprilie 2009, ora 11:42
1844 citiri
Razvan Lucescu: S-ar putea sa avem alt capitan

Razvan Lucescu a sustinut, joi, prima conferinta de presa in calitate de antrenor principal al nationalei Romaniei de fotbal.

"N-am crezut pana in ultimul moment, adica miercuri, ca voi fi antrenorul nationalei, chiar daca am vorbit cu Lupescu", a spus Razvan Lucescu.

Intrebat daca a apucat sa vorbeasca cu jucatorii nationalei, fiul lui Mircea Lucescu a raspuns: "Am discutat cu multa lume, de la prieteni apropiati, la antrenori, dar nu am vorbit cu jucatorii. Mi se pare normal."

Legat de staful tehnic, tehnicianul care a trecut si pe la Rapid a spus: "Trebuie sa mai gasim un antrenor de portari, un preparator fizic si incercam sa-l convingem si pe Stelea sa vina alaturi de noi."

Lucescu a facut si o declaratie care a uimit si anume ca nationala s-ar putea sa aibe un nou capitan.

"Eu voi decide cine va fi capitanul echipei nationale. Am o optiune, dar prefer sa nu o fac publica. Mi-am conturat o idee, dar intotdeauna este nevoie sa discuti si cu jucatorii", a anuntat Razvan Lucescu.

La conferinta de presa a participat si directorul general al FRF, Ionut Lupescu, care a declarat: "Ne bucura ca am gasit omul potrivit pentru echipa nationala, care sa o duca din nou spre succes. Razvan va fi aici pentru doi ani si jumatate, are increderea tuturor."

Lupescu a justificat si de ce l-a ales pe Razvan Lucescu in aceasta functie: "Sunt putin uimit de unele declaratii pe care le-am vazut, cum ca e baiatul lui Mircea Lucescu. Razvan a fost ales pentru munca pe care o face el ca antrenor, nu pentru ca ar fi fiul lui Mircea."

Razvan Lucescu a fost numit oficial, miercuri, in functia de selectioner al Romaniei. Acesta va avea un salariu anual de 250.000 de euro si va avea ca obiectiv calificarea nationalei la Campionatul European din 2012.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#razvan lucescu, #Conferinta de presa, #selectioner Romania , #stiri Razvan Lucescu
Comentarii