Razvan Lucescu sare in apararea presedintelui pistolar de la PAOK: Il sustin 100%!

Luni, 12 Martie 2018, ora 17:57
7117 citiri
Razvan Lucescu sare in apararea presedintelui pistolar de la PAOK: Il sustin 100%!
Foto: Twitter/ Steph Sidiropoulos

Razvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, il apara pe Ivan Savidis, presedintele clubului grec care a socat o lume intreaga intrand pe teren cu un pistol prins de curea.

Tehnicianul roman sustine ca este "100%" alaturi de omul de afaceri si crede ca acesta a vrut sa traga un semnal de alarma in privinta lucrurilor care se intampla in Grecia.

"Este un gest extrem, da. Presedintele a investit foarte multi bani in fotbalul din Grecia. Trebuia sa fim primii in clasament, insa toata lumea e impotriva noastra. Nu suntem intr-o situatie buna.

Nu analizez acel gest, dar sunt 100% alaturi de presedinte. Noi am marcat un gol in poarta celor de la AEK si, pe masura ce ne bucuram, adversarii nostri au pus presiune pe arbitru. Parea ca vrea sa anuleze golul. Apoi a intervenit presedintele. Dar gestul sau poate fi si o actiune disperata de atragere a atentiei.

Totul a inceput in urma cu doua saptamani, la meciul cu Olympiacos, atunci cand adversarii au facut un show incredibil pentru ca fanii nostri au aruncat cu role de hartie pe teren. A fost o atmosfera incredibila, insa o rola l-a lovit pe antrenorul lor. Acesta s-a comportat de parca l-ar fi omorat si am fost depunctati cu trei puncte, iar Olympiacos a castigat la masa verde. Cu AEK am marcat cu un gol mai mult decat ei si arbitrul l-a validat. Arbitrul a decis ca am castigat cu 1-0, iar cei de la AEK nu au mai vrut sa revina pe teren din motive de siguranta. Reactia presedintelui nostru a fost provocata. Intrebati-va de ce s-a intamplat asta.

Vorbim despre un om care a investit milioane de euro in fotbalul grec. Sa trecem peste gestul sau, intrebati-va ce e in spatele lui. Noi vrem doar sa jucam. Fotbalistii nostri sunt gata sa joace pe teren, nu la comisii. Presedintele a vrut sa ne transmita un mesaj", a spus Lucescu, citat de gazzetta.gr.

Ivan Savvidis a intrat pe teren, la finalul meciului dintre PAOk si AEK, avand asupra sa un pistol. Insotit de bodyguarzi, el si-a trimis jucatorii la vestiare imediat dupa ce arbitrul a decis sa anuleze golul marcat de Varela in minutul 90.

Chiar daca nu a scos arma din teaca, autoritatile elene ar fi emis deja un mandat de arestare pe numele sau.

Gestul patronului lui PAOK a legitimat refuzul jucatorilor lui AEK de a mai reveni pe teren pentru reluarea partidei, acestia motivand ca se tem de presedintele pistolar al rivalei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Lucescu patron PAOK, #Lucescu patron pistol, #Savidis PAOK pistol , #stiri Razvan Lucescu