RBS Romania vrea sa dea credite ipotecare prin programul "Noua ta Casa"

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 16:10
2211 citiri
RBS Romania vrea sa dea credite ipotecare prin programul "Noua ta Casa"

RBS Romania are disponibile in acest an 200 milioane euro pentru imprumuturile ipotecare luate prin programul "Noua ta Casa", a declarat miercuri directorul general al bancii, Johan Gabriels.

"Suma disponibila este de 200 milioane euro, insa aceasta nu este o limita, depinde de cum va primi piata produsul. Daca va fi nevoie de alti bani, vom atrage mai multe depozite", a spus Gabriels.

Dobanda in primul an este de 6,5%, iar ulterior este Euribor la 12 luni plus o marja de 5,5% pe an.

Clientii pot solicita cel mult 750.000 euro, sau echivalentul in lei, pe o perioada de cel mult 30 de ani. Acestia nu vor plati comision in cazul rambursarii anticipate a imprumutului.

RBS Romania este subsidiara locala a grupului bancar Royal Bank of Scotland, controlat de guvernul britanic. Grupul a scos la vanzare la inceputul anului trecut 15 subsidiare si sucursale ale bancii-mama, printre care si afacerea din Romania.

ABN Amro Romania si-a schimbat denumirea in Royal Bank of Scotland (RBS) din 15 octombrie 2008, dupa ce banca olandeza ABN Amro a fost achizitionata in octombrie 2007 de consortiul format din Royal Bank of Scotland, Fortis si Santander pentru aproximativ 70 miliarde euro, iar diferitele segmente de activitate ale ABN Amro au fost impartite intre cele trei banci.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#RBS Romania Prima Casa, #Noua Casa RBS credite , #Prima Casa