Ziare.com

RCS & RDS a cumparat U TV

Vineri, 06 Mai 2011, ora 00:30

   

RCS & RDS a cumparat U TV
Grupul RCS & RDS a achizitionat postul de muzica U TV de la Sorana-Lavinia Urdareanu, care controla un pachet de 51% din societatea New Trend Media, detinatoarea televiziunii.

RCS & RDS a achizitionat si participatia de 48% detinuta la New Trend Media de catre firma Sorion International, inregistrata in Elvetia, informeaza Mediafax.

Firma Integrasoft din Bucuresti, care detinea 2% din New Trend Media, a cesionat un procent catre RCS & RDS. Astfel, capitalul social al New Trend Media este detinut in proportie de 99% de catre RCS & RDS si 1% de catre Integrasoft.

Postul muzical de televiziune U TV a fost lansat in anul 2005. In 2010, la cinci ani de la lansare, U TV a devenit primul post muzical disponibil in format HD.

Compania de comunicatii RCS & RDS, controlata de omul de afaceri Teszari Zoltan, are o retea care acopera peste 200 de orase si este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si prin satelit, telefonie fixa si mobila. Operatorul si-a inceput activitatea in urma cu 15 ani si este prezent si pe pietele din Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3036 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor