Ziare.com

RCS & RDS a introdus plata online a facturilor

Luni, 02 August 2010, ora 16:47

   

RCS & RDS a introdus plata online a facturilor
RCS & RDS a introdus, incepand cu data 1 august, plata online a facturilor. Sistemul a fost implementat impreuna cu Banca Comerciala Romana.

Abonatii RCS & RDS pot plati online facturile cu orice card bancar VISA sau Mastercard valid, prin simpla accesare a site-ului companiei, prin furnizarea unor date precum codul client si numarul de factura.

"Abonatii companiei, atat persoane fizice cat si juridice, au insa la dispozitie o varianta de plata online cu multiple avantaje importante, in cazul in care isi creaza un cont personal prin inregistrare in sectiunea Contul meu Digi. Ei pot accesa serviciul in mod individual, cu ajutorul unui username si a unei parole si primesc printr-un e-mail confirmarea faptului ca RCS & RDS a inregistrat plata, la scurt timp dupa efectuarea acesteia.

In plus, dupa prima utilizare, clientul nu mai are nevoie nici de numarul de factura pentru plata, acesta fiind deja inregistrat in contul abonatului. Tot in 'Contul meu Digi' clientul companiei are posibilitatea vizualizarii istoricului facturilor si a serviciilor contractate, precum si a vizualizarii listei detaliate a convorbirilor telefonice din cadrul abonamentelor Digi Tel si Digi Mobil", se arata intr-un comunicat al RCS & RDS.

Abonatii care platesc online factura vor beneficia de servicii precum comisionul de 0 (zero) lei, disponibilitatea 24 de ore din 24 a serviciului si accesul permanent la aplicatie, indiferent de locatia si ora accesarii.

Totodata aplicatia utilizeaza una dintre cele mai sigure platforme de plati on-line, auditata si certificata de consortiul VISA si Mastercard, astfel incat toate tranzactiile sunt confidentiale si protejate, asigura reprezentantii RCS & RDS.

Compania a implementat acest sistem modern de plata in urma parteneriatului cu Banca Comerciala Romana Erste si EuroPayment Services, care au pus la dispozitie RCS & RDS serviciul BCR - EuPlatesc. BCR - EuPlatesc este o solutie completa pentru acceptarea diverselor tipuri de carduri emise sub siglele VISA, VISA Electron, MasterCard si Maestro emise in tara sau in strainatate, care respecta toate masurile de securitate impuse de catre RCS & RDS.

RCS & RDS completeaza, cu acest nou serviciu, variata gama de modalitati de plata puse la dispozitia clientilor sai. Clientii companiei mai pot plati facturile online, prin sistemele de Home Banking si Internet Banking ale bancilor partenere, prin numerar, virament bancar, ATM-urile, bancomatele si ghiseele bancilor partenere, precum si in oricare dintre punctele de prezenta RCS & RDS.

A.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4522 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor