RCS&RDS lanseaza si in Bucuresti serviciul de internet mobil cu 7,2 Mbps

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 18:50
2934 citiri
RCS&RDS lanseaza si in Bucuresti serviciul de internet mobil cu 7,2 Mbps

RCS&RDS a lansat a lansat serviciul sau de internet mobil Digi Net Mobil cu viteze de pana la 7,2 Mbps si in Bucuresti, cu abonamente de 10 si 15 lei.

Digi Net Mobil este disponibil din vara la nivelul intregii tari la viteze de 384 kbps si in sapte mari orase din Romania, Timisoara, Bihor, Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi, la viteze de pana la 7,2 Mbps, potrivit unui comunicat al RCS&RDS.

Si in Bucuresti, ca si in orasele in care a fost lansat pana acum, Digi Net Mobil este disponibil pe computere (prin modem USB) si pe telefoanele mobile in abonamente cu preturi speciale, pentru abonatii altor servicii RCS & RDS sau in abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonatii exclusiv la Digi Net Mobil.

O data cu extinderea serviciului sau de internet mobil de 7,2 Mbps, compania face o oferta speciala abonatilor la telefonia mobila de 2 euro, care pana acum dispuneau de tarif per trafic de 0,05 euro/1 Mb. RCS & RDS ofera de-acum acestor clienti noile abonamente de 10 lei (inclusiv TVA), cu trafic nelimitat.

Astfel, cei care doresc sa aiba internet de la RCS & RDS pe telefoanele mobile si nu sunt deja clienti ai companiei, se pot abona la Digi Mobil de 2 euro si beneficiaza de un abonament redus de 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat. De asemenea, acestia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro si pot avea internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1 Mb. Oferta este disponibila pe telefoanele mobile cu un modem 3G incorporat care sa permita viteze de pana la 3,6 sau 7,2 Mbps.

Celelalte abonamentele, de 0, 10 si 15 lei, cuprind ca echipament modemul USB, pe care abonatii companiei il primesc in custodie.

Lansarea in capitala a internetului mobil de pana la 7,2 Mbps se inscrie in campania de extindere a acestui serviciu anuntata de companie sub numele "Digi Net Mobil acopera Romania".

"Asa cum am promis, RCS & RDS mai face un pas in extinderea ofertei sale de internet mobil cu cel mai mic pret din Romania: din aceasta saptamana oferim si in Bucuresti, vitezele de pana la 7,2 Mbps pentru internetul mobil, urmand ca pana la 31 decembrie sa aducem net-mobilul in Ploiesti, Sibiu, Targu Jiu, Resita, Bacau, Suceava, Slatina, Arad, Vaslui, Valcea", declara Ovidiu Popa, Director Comercial al RCS & RDS.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#RCS RDS internet mobil, #RCS RDS internet Bucuresti, #Digi Net Mobil Bucuresti, #Digi Net Mobil abonament, #abonament internet mobil, #internet mobil Bucuresti , #RDS