Liga Campionilor: Statistici si pronosticuri din Grupa F

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 13:23
1795 citiri
Liga Campionilor: Statistici si pronosticuri din Grupa F
Foto: Facebook/ Borussia Dortmund

Grupa F din Champions League si-a desemnat deja reprezentantele in faza eliminatorie. Acestea sunt Real Madrid si Borussia Dortmund, echipele favorite din start si care vor lupta pentru prima pozitie, care, teoretic, le va furniza un adversar mai slab in faza eliminatorie.

Pentru al treilea loc favorita este Sporting Lisabona in duelul cu Legia Varsovia. Etapa a patra din grupa F a UCL programeaza partidele Borussia Dortmund - Sporting Lisabona si Legia Varsovia - Real Madrid, acestea fiind programate miercuri, 2 noiembrie, de la ora 21:45.

BORUSSIA DORTMUND vs. SPORTING LISABONA

Dortmund se situeaza pe primul loc cu 7 puncte si un golaveraj 10-3. In Bundesliga, Dortmund este pe 6, cu 4 victorii, 3 remize si doua esecuri, golaveraj 20 - 10. Borussia nu a mai castigat de 4 etape in Germania. 6 victorii si 3 infrangeri au nemtii in confruntarile cu echipe lusitane. Lipsesc pentru acest meci Bender, Durm, Reus si Schmeltzer.

3 puncte a reusit Sporting in grupa, in urma victoriei 2-0 cu Legia Varsovia. Sporting este pe 5 in Portugalia, la 7 puncte in spatele liderului Benfica. Ultimele meciuri in liga portugheza au insemnat 3 remize. Doua victorii si 6 remize in 24 de meciuri cu echipe germane a reusit Sporting. In partida tur s-a impus Dortmund cu 2-1.

PRONOSTIC: Ambele vor inscrie - cota 1.66 la Unibet.

LEGIA VARSOVIA vs. REAL MADRID

Legia a suferit 3 infrangeri in grupa UCL, a marcat un gol si a primit 13. Apararea Legiei face fata greu si competitiei interne, acolo unde a incasat 18 goluri in 14 meciuri. Bilantul intern s-a imbunatatit in ultimele 4 partide, in care au reusit 3 victorii.

Real este pe locul 2 in grupa, cu 7 puncte si golaveraj 9-4. In Spania, conduce cu 24 de puncte in 11 partide si un golaveraj 28-10. Real are 5 victorii consecutive in toate competitiile. De la madrileni lipsesc Casemiro, Modric, Navas, Pepe si Ramos. Madrilenii nu au pierdut in ultimele 7 partide din UCL.

PRONOSTIC: Real castiga si peste 2,5 goluri - cota 1.30 la Unibet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liga Campionilor meciuri pariuri, #cote pariuri Liga Campionilor , #Champions League